Összeállt a Sztárban sztár döntős mezőnye

Sztárban sztár
Vágólapra másolva!
A Sztárban sztár műsorában öt énekes maradt, miután a zsűri és a közönség hazaküldte Keresztes Ildikót - jövő vasárnap jön az utolsó adás.
Vágólapra másolva!

A Celeb vagyok, ments ki innen!-t zrikáló intro után megint szóba került Lagzi Lajcsi, akin már korábban is nevetgélt a zsűri - ezúttal Kökény Attila Queen-feldolgozása után jegyezte meg Hajós András, hogy ezt Lagzi Lajcsi is el tudta volna énekelni, Majka pedig kontrázott, szerencsésnek tartotta, hogy nem volt a dalban trombitaszóló.

Keresztes Ildikó Shania Twaint, Pál Dénes Szécsi Pált jelenítette meg, Tóth Vera a Gossip, Hevesi Tamás a Europe énekeseként jelent meg a színpadon, Vastag Tomi pedig James Arthur bőrébe bújt - ezután mindannyian előadtak egy-egy duettet valamelyik társukkal is.

Keresztes Ildikónak kellett hazamennie Forrás: TV2

A zsűri pontjai alapján Tóth Vera és Vastag Tomi állt az utolsó két helyen, utóbbit azonban biztosan továbbjuttatta a közönség. Tóth Vera mellett Keresztes Ildikó maradt még a színpadon, végül neki is kellett hazamennie, Vera ott lesz a döntőben.

A döntőben Pál Dénes Somló Tamás, Tóth Vera Janis Joplin lesz, Kökény Attila a 2012-es eurovíziós dalfesztivált megnyert svéd énekesnő, Loreen bőjébe bújik, Hevesi Tamásnak Demis Roussost kell utánoznia, Vastag Tomin pedig jó adag hájat helyeznek el a maszkmesterek, miután a Somewhere Over The Rainbow feldolgozásával népszerűvé vált hawaii énekest, Israel Kamakawiwo'Olét jeleníti meg az utolsó adásban.