A Morning Show is rászállt Lagzi Lajcsira

Vadon Jani, Sebestyén Balázs
Vágólapra másolva!
Rájár a rúd a zenészre, rajta vihogtak Sebestyén Balázsék.
Vágólapra másolva!

Mint korábban írtuk, a Sztárban sztár legutóbbi adásában a zsűri lenéző módon beszélt Galambos Lajos munkásságáról, még a műsorvezető Till Attila is rajta poénkodott, nevetgélés közben. A megbántott zenész az Origónak panaszkodott egy nappal később, szerinte egyedül Bereczki intelligens ember a zsűriben, csak ő nem bántotta lakodalmas-tévés múltja miatt.

A Morning Show október 2-i adása felvételről ment, hiszen a műsorvezetők épp ma utaztak el Dél-Afrikába a Celeb vagyok, ments ki innen! felvételeire. A mai és holnap adás tehát nem élő, viszont a korábban felvett anyag újabb sebet ejthetett a TV2 egykori sztárjának lelkén.

Vadon Jani és Sebestyén Balázs már úton van Forrás: Origo

A műsorban Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri azon tanakodott, ki mekkora összegért lenne hajlandó megválni egy karjától, egy szemétől, mennyiért vágatná le egy fülét, esetleg lábát. Az épületes beszélgetés egy ponton Galambos Lajosra terelődött, a műsorvezetők pedig arról beszélgettek, mennyiért hagynák, hogy az egy hete nem fürdő Lagzi Lajcsi az arcukra üljön, akár kisgatyában, akár meztelenül (százmillió forintért bármelyik vállalta volna). Utánuk már Pataki Attila volt a téma, ő ufós múltja miatt volt vicc tárgya, de sokkal kevesebbel megúszta.

Cikkünk megjelenése után a következőket írta a produkció: "Igaz, hogy néhány hónappal ezelőtt valóban viccelődtek Balázsék Lajcsival, de azóta bocsánatot kértek tőle. A héten ugyanis volt egy olyan adás, amikor több olyan személyt is felhívtak, akikkel korábban viccelődtek, így például Kozsót és magát Lajcsit is. Lajcsi a beszélgetés során elmondta, hogy elfogadja a fiúk bocsánatkérését, és nem haragszik Balázsékra."