Már nem sokáig vigyorognak az RTL-es celebek

Celeb vagyok ments ki innen Celeb vagyok ments ki innen, RTL
Celeb vagyok ments ki innen
Vágólapra másolva!
Október 6-án rajtol a Celeb vagyok, ments ki innen! újabb évadja.
Vágólapra másolva!

A csütörtöki sajtóeseményen még kedélyesen paroláztak, vidáman mosolyogtak az RTL Klub által kiválasztott szereplők, de október közepén, a Celeb vagyok, ments ki innen! című valóságshow-ban már nem lesznek annyira biztosak abban, hogy parádés ötlet volt igent mondani. A reality első két évadja igen jó nézettséget szállított, köszönhetően annak, hogy a tévézők zöme kíváncsi arra, hogy milyenek az ismert műsorvezetők, sportolók, korábbi valóságshow-szereplők kizökkentve a saját komfortzónájukból.

Bódi Sylvi is megy - Még több képért kattintson ide! Fotó: Polyák Attila

A szereplők a szabad ég alatt alszanak, viaskodva szúnyogokkal, mindenféle ismeretlen rovarral, rendes ételt csak nagyon ritkán kapnak, akkor is csak jutalomként, ijesztő vagy undorító feladatokat kell elvégezniük egy közepes szintű ebédért. Az első két menet után mindenki nyúzottan és soványabban jött haza, a többnapos koplalás pedig türelmetlenséget, ingerültséget szül, ami agresszióba fordulhat: ez az állapot pedig minden realitykészítő álma.

Aleska Diamond, Aurelio, Bárdos András - Még több képért kattintson ide! Fotó: Polyák Attila

Az indulás napját sikerült előzőleg eltalálnunk, és a szereplők egy részét is megtudta előre a média. A Való Világokból ismert Éva és Aurelio, a pornóiparból érkezett Aleska Diamond mellett furán hatott az egyetemen tanító, tévés újságíróként ismert Bárdos András szerepeltetése (ő itt mesélt az Origónak a motivációjáról, illetve a rizikóról, amit vállal). Szeptember 18-án kiderült a teljes lista, számos kihívás és a komfort teljes nélkülözése vár Erdei Zsoltra, Nyertes Zsuzsára, Puskás Petire, Gáspár Beára, VV Aurelióra, Molnár Andira, Cookyra, Bódi Sylvire, Gáspár Lacira, Hevesi Krisztára, Bárdos Andrásra, Novák Angélára, Fördős Zére, Aleska Diamondra, Pars Krisztiánra, Krasznai Tündére, Dudás Mikire, Baukó Évára, Bunyós Pityura és Szabó Zsófira.

Napi valóságshow-t itthon ennyien még nem néztek

A Celeb vagyok, ments ki innen! első évadát – a műsor 2008-ban debütált – a teljes lakosságban átlagosan 1 millió 826 ezren követték nyomon, míg átlagos közönségaránya a kereskedelmi célcsoportban 41,4% volt. A Falusi Mariann győzelmével véget ért szériához képest a második évad sikere még hangosabb volt. Keleti Andrea dzsungelkirálynővé „koronázását" és az addig vezető utat átlagosan kétmillióan követték nyomon a teljes lakosságban, míg a 18–49 éves korcsoportban átlagosan 42,5%-os közönségarányt ért el a műsor.

2008-ban volt az első két széria Forrás: RTLKLUB

A korábbi két évadhoz hasonlóan hétköznap délutánonként ezúttal is jelentkezik majd a reality kísérőműsora, a Celeb vagyok, beszéljük meg! Lilu vezetésével, ezúttal az RTL II-n. A Campona Tropicariumból jelentkező délutáni talkshow-ban a műsorvezető a celebek rokonaival, barátaival, ismerőseivel együtt eleveníti fel az előző nap eseményeit, a legizgalmasabb feladatokat és kihívásokat.

Vadon Jani, Sebestyén Balázs - Még több képért kattintson ide! Fotó: Polyák Attila

Az RTL Klub egyelőre nem árulta el, ki melyik turnusba kerül, csak annyit, hogy Gáspár Laci és Győzike neje egymás idegeit téphetik. A műsorvezetők változatlanul Sebestyén Balázs és Vadon Jani lesznek, ketten megfelelő szarkazmussal, cinizmussal vitték végig az első két eresztést, várhatóan most nem bánnak túl kedvesen a nyúzott, kialvatlan, legyengült celebekkel.