Keresztes Ildikó brutális, Sipos Péter dermesztő volt

Sztárban sztár
Vágólapra másolva!
A Sztárban sztár szerkesztői jól kitoltak Tóth Verával és Vastag Tomival.
Vágólapra másolva!

A Sztárban sztár második adásában Kökény Attila Fenyő Miklósként limbózott, Keresztes Ildikó Pinket hozta nagy beleéléssel (maximális pontszámot kapott), Pál Dénes pedig Gergely Róbertet alakította. Tóth Verának nem nagyon mentek a Katona Klári-féle magas hangok, Sipos Péter pedig csúf transzvesztitának tűnt Zoltán Erika szerepében, amint a Túl szexi lány című, nyolcvanas években sokat hallott slágert énekelte, de hangban rendben volt.

A képen Keresztes Ildikó mint Pink – 40 pontot kapott Forrás: TV2

Pásztor Anna kapta az egyik leghálátlanabb feladatot, az unásig ismert Petróleumlámpá-t kellett énekelnie, ráadásul nőként nem könnyű férfit előadni úgy, hogy ne tűnjön keserves paródiának. A zsűri nem tömte ki pontokkal, de a nézők továbbjuttatták, akárcsak Dukai Reginát, aki ügyesen hozta Marilyn Monroe karakterét. Nagy Sanyi és a Pálinkadal nem volt meggyőző, ő esett ki.

Sipos Péterrel simán lehet gyerekeket ijesztgetni Forrás: TV2

Jövő héten Vastag Tomin fog röhögni a tévézők zöme, ő Fekete Pákót kapta, Koós Réka pedig Steven Tylert, az Aerosmith énekesét. Tóth Verának a testvérét kell alakítania, Keresztes Ildikó pedig Vikidál Gyulaként énekelheti, hogy nála mindig két forint ez a dal. Lady Gaga hazai verziója és Karády Katalin reinkarnációja is látható lesz a jövő héten. Hevesi Tamás is felkötheti a gatyát, Rúzsa Magdiként kell fellépnie.