Győzike: Sajnálattal közlöm mindenkivel, hogy összeomlottam

Gáspár Győző
Vágólapra másolva!
A TV2 szerint majdnem megütött egy stábtagot, és vállalhatatlan stílusban ordibált, ezért tették ki az Édes életből. Gáspár Győző viszont összeesküvéseket lát, egy bennfentes már figyelmeztette, hogy "lejárt az ideje." Idegkimerültség következtében befeküdt a kórházba, de ott is azzal fogadták, hogy olyan, mint a nőverő Damu Roland.
Vágólapra másolva!

„Sajnálattal közlöm mindenkivel, hogy a tegnapi napon összeomlottam, és idegileg kikészültem! Fáj a szívem, mert egy szerkesztőnő kikészített! Gratulálni tudok neki, majd a Jóisten rendbe teszi őt!" – írta Facebook-oldalára Gáspár Győző egy nappal az után, hogy a TV2 kitette őt a realityből.

„Semmi nem véletlen: már két hete ki vagyunk írva az adásból, és az sem véletlen, hogy pont tegnap 'mintha megütöttem volna egy nőt'. Most hívott fel egy magas beosztású személy a TV2-től, aki nem tudta magában tartani a titkot, nem véletlenül hangoztatta napok óta, hogy nekünk lejárt. Kik állhatnak ezek mögött, kérdem én?" – teszi fel a kérdést a közösségi oldalon, hozzátéve, hogy az RTL Klubnál hét év alatt 102 Győzike Show-t legyártottak zökkenőmentesen.

Forrás: Facebook

Egy poszttal és egy órával később Győzike már nem egy cégcsoporttal, egy médiavállalattal birkózik, átmegy személyes síkra. „Csúnya dolog volt, hogy egyes embereknek az volt a célja, hogy idegosztályra kerüljek, és a gyermekeimet ne tudjam felnevelni, hogy ne legyen nekik apjuk. De az Isten megveri őket!" – fenyeget a több valóságshow-t kipróbált Gáspár Győző.

De csütörtökön nagyszerű fordulat állt be, legalábbis szerinte: „A mai nap megkaptam két darab kamerafelvételt, kétféle állasból! Most feleségemmel itt vagyok az ügyvédi irodában, együtt nézzük, ezt a felvételt, de olyannak nincs nyoma, hogy én megütöm őt (mármint a TV2-s dolgozót – a szerk.). Annyi látszik, hogy az alaphangom magasabb a megszokottnál, de nemcsak vele, de mindenkivel ilyen hangnemben veszekszem! Megkérem a kedves V.-t, hogy adjon egy e-mail címet, és átküldöm neki is a felvételt, mivel én nem nyúltam hozzá! Kérem a TV2-es kollégákat, hogy miután tíz hónap alatt megismertek, jóban-rosszban, ne terjesszenek rólam idétlen pletykákat" – vitt egy kis emocionális vonalat a fura sztoriba.

Felkészült arra, hogy a Facebookra, illetve a Youtube-ra kitegye az igazát bizonyító felvételt. „Tudom, hogy személyiségi jogokat fogok sérteni, ha nem takarom ki V. arcát, de nem érdekel, mert olyan SMS-eket kaptam, hogy olyan vagyok, mint Damu Roland. Már a kórházban is így kiabáltak rám! 21 éves házasságom során, se a feleségem, se a gyermekeimet nem bántalmaztam" – írta az oldalán Gáspár Győző.