Horváth Éva: Ez egy kiugrási lehetőség

Horváth Éva
Vágólapra másolva!
Az Éden Hotel folytatásáról még nincs hír, de kapott egy divatműsort a Viasat3-on. A közelmúltban az Édes élettel is forgatott, blogot is indított. 
Vágólapra másolva!

Megruházlak! címmel indít realityt a Viasat3 áprilisban, a műsorvezető Horváth Éva lesz, a szakmai zsűrit Makány Márta képviseli. A valóságshow-ban amatőr tervezők átlagemberek ruhatárát alakítják át, de minden héten lesz sztárvendég is, a versenyzők őt is átöltöztetik. Nyolc héten át, hétfőtől csütörtökig látható majd a Viasaton.

„A műsorban én vagyok a házigazda, a szakmai vélemény Makány Mártáé, ő lesz, aki szemrebbenés nélkül megmondja az őszinte véleményét bárkinek" – mesélte az Origónak Horváth Éva. „A szimpla divatműsornál ez azért komplikáltabb formátum, és nemcsak nőknek szól, mert szabásban-varrásban férfiak is jeleskednek. Tegnap kitettük a Facebookra is a hírt, rengeteg érdeklődő futott be, aki szeretne jelentkezni, köztük férfiak is. Sokan vannak, akik szeretik átalakítani a meglévő ruháikat, önálló designereknek pedig egy kiugrási lehetőség lehet, mert aki megnyeri, az figyelmet kap. Persze ezt teljesen szubjektív módon elbírált verseny, mert mindenkinek más stílus tetszik."

Horváth Éva Forrás: Viasat3

A volt szépségkirálynő az Éden Hotelt két szériáját vetette, de a reality folytatásáról nem tud többet, mint bárki. „Sokan szeretnének harmadik évadot, akik nekem erről írnak, azok reményednek. Az érdeklődés tehát megvan rá, de a döntés más kezében van" – mondta. (Rákérdeztünk Viasatnál is: a csatorna az Éden Hotel folytatásáról egyelőre nem kíván nyilatkozni).

A címlaplány című valóságshow-ban volt legutóbb a Viasat3-on, azelőtt a Fátylat rá című esküvős realityt kapta meg. „Mostanában is volt tévés jelenésem, a TV2-n forgattam az Édes életet, mellette kisebb munkák megtaláltak. Mára készült el a blogom is, kitanultam valamennyire a fotózást, és a photoshopot is megtanultam kezelni."

Horváth Éva a pankrációval is összebarátkozott, a Viasat6-ra készül is ilyen jellegű műsor. „Azt is elkezdem forgatni újra, több éve követem az életüket. Most egy nagy versenysorozata volt a magyar pankrátoroknak. Korábban volt, hogy a ringben felvonultam, nem áll távol tőlem az sem, de most csak a mikrofont ragadom meg."