A Való Világok legszörnyűbb párosai

Vágólapra másolva!
Vasárnap este vége a hatodik szériának, itt az ideje, hogy visszapillantsunk a hol bájosan suta, hol kényszer szülte, hol pedig kétségbeejtően kínos párkeresési próbálkozásokra. Kétségtelen, hogy 4-5 hónap bezártságot könnyebb párban elviselni, már amennyiben a partner csak erősíti a másik felet, nem pedig kikészíti idegileg, gyengítve pozícióit. A szűk térben így hamar kialakultak vonzalmak, akadt pár igaznak tűnő kapcsolat is, de összességében elmondható, hogy a villaszerelmek egyrészt nem voltak szerelmek, másrészt percek alatt estek szét a kinti világban, mint Alekosz egy üveg konyak után, mint amikor egy nem létező lakótársat keresett, a VV4 vége felé, egy zavaros hajnalon. Alább pár emlékezetesebb páros – a cikk alján szavazzon!
Vágólapra másolva!

Nóri-Leslie

Bár Árpa Attila, akkori kreatív producer nagyon szerette volna, nem igazán jött össze a VV1 többi szereplője. Lorenzo finoman nyomult ugyan a megszeppent, félénk Ágira, a részeges Oki ügyetlenül próbálkozott két lábon járó nikotinreklámnál, a folyton dohányzó Hajninál, de egy pár jött csak össze, Nóri és Leslie. Utóbbi chippendale-ként az önimádat igen magas fokára jutva főképp önnön tükörképével foglalkozott, naponta órákon át szőrtelenített, de ez látszólag nem zavarta az utolsónak beköltöző kislányt.

Sziszi-Péter

Forrás: RTL

Ők már a második szériában szerepeltek, a lány egy egyszerű táncosnő volt, a fiú birkózó, ritkán trécseltek Kafkáról vagy a konfucianizmusról. Kinn egy darabig még vergődtek, majd egy Budapest Parádén a fiú ököllel megütötte Sziszit, tisztázatlan okból, aki aztán meg sem állt a spanyol éjszakai lokálokig.

Kismocsok-Rita

Előbbi leszbikusként, utóbbi heteróként érkezett a villába, de pár hét után Ritának imponálni kezdett Kismocsok keménysége, erőszakossága, és vonzódni kezdett hozzá. Nem tudni, most mi van velük, de hónapokkal a reality után is együtt voltak még, és sokan talán már elfelejtették, hogy Kismocsok 2003-ban Medgyessy Pétert kérte fel gyermeke biológiai apjának. A kormányfőnek írt nyílt levelében az azonos neműek közötti házasságok lehetővé tételét szorgalmazta és azzal indokolta szokatlan kérését, hogy így akarja ráirányítani levelének tartalmi részére a közvélemény figyelmét. A miniszterelnök megtisztelőnek tartotta a felkérést, de nem állt módjában teljesíteni azt – közölte akkor a kormányszóvivő.

Szilvi-Frenki

Mivel itt a legszörnyűbb párost keressük, nem vitás, hogy itt a helye nekik is. Előbbi már eleve hatalmas monoklikkal érkezett a beszavazóshow-ra, a gigászi, fekete foltokat egycentis sminkréteggel próbálták eltüntetni, de egy nap múlva kiderült, milyen rosszul néz ki, hogy a fiú lefejelte barátnőjét a műsor előtt. Benn is ment a civakodás, majd a nő kiesése után Frenki egy másik női lakótárssal, Katkával szűrte össze a levet, volt aktus a vécében, de még az udvaron is, egy álmos reggelen.

Ágica-Leo

Forrás: RTL

Többet veszekedetek, mint egy rigolyás nyugdíjas páros, főképp előbbi zsörtölődött megállás nélkül, utóbbi meg tűrt, néha próbált kreatív lenni, igyekezett némi unalmat vinni a hétköznapi unalomba. Nyert is volna, ha nincs ugyanabban a szériában Milo, aki végül elvitte a fődíjat – ő mellesleg egy Marcsi nevű ápolónővel kavarta benn, de ők nem voltak annyira szörnyűek, hogy felkerüljenek ide.

Gigi-Jerzy

Forrás: RTL

Hónapokon át nyűglődtek, próbálták szex nélkül kihúzni, attól tartva, megszólja majd őket a szomszéd vagy a nagymama. A stáb annyira szerette volna, ha van valódi akció, hogy még egy nívósabb szállodába is kivitték őket. A negyedik évadban volt még pár kapcsolatféle (eszünkbe juthatnak Alekosz reménytelen próbálkozásai Évánál, a Kristóf-Gina házaspár, Anikó sóvárgása Olivér irányába, utóbbi gyötrődése), de a retardált légpisztoly és Béci húga adták a romantikusnak hívott szálat ebben a szériában.

Kinga-Attila

A negyedik évad a nagy érzelmeké volt, sokan ösztönösen játszottak, az ötödikben már taktikusabb játékosok próbálkoztak. A később nyertes Attila jellemfejlődése szerintünk részben tudatos volt, és biztos azzal is tisztában volt, ha nyomul egy nőre, akkor érdekesebb lesz a nézőknek, ergo, tovább benn maradhat. Jól taktikázott, el is vitte a fődíjat.

Seherezádé-Gergő

Voltaképp nem is voltak annyira rettenetesek, de lehet rájuk szavazni, hátha valaki épp tőlük mászott a falra.

Veronika-Cristofel

Borzasztó páros volt, és inkább a kilátástalan kapcsolat vége maradt meg sokakban, ugyanis a félig kubai fiú a vád szerint megverte barátnőjét. Pár hete lett jogerős bíróság ítélet, 300 óra közmunkára kötelezték, ott lesz ideje eltűnődni az erőszakmentességen, Mahatma Gandhi tanításain.

Charlotte-Simon

Forrás: RTL

Nyugalom, nincs sok hátra, már a közelmúltban járunk, a hatodik szériában. Simontól többet vártunk a meghökkentő entrée után, de egy-két hét permanens őrület és műsor után összejött a nővel, majd onnantól kezdve csak cuppogtak, nyammogtak, nyöszörögtek, heverésztek, nyújtózkodtak, szuszogtak, sóhajtoztak, néha meg közösültek egyet takarók alatt. Simon végül Viki provokációjának áldozata lett, szépen kiejtette magát, így nem ez a villarománc benn nem tartott sokáig. Úgy hírlik, kinn is vége.

Teo-Aurelio

Utóbbi a hátán vitte a VV6-ot, amely nélküle méla unalomba süppedt volna (sokak szerint vele is), keservesen próbált csajozni. Végül a VV-történet egyik legsótlanabb, legunalmasabb szereplőjénél kötött ki, maszatoltak párat a paplan alatt. Kettejük szenvedése, nyomorúságos viszonya aligha lesz alapja rózsaszín borítású, romantikus lányregényeknek.

Dorka-Zsolt

Forrás: RTL

Az egyik legidegesítőbb női szereplő szűrte össze a levet a hatodik évadban az egyik legbutább játékossal, aki még a villa-sulihéten is képes volt megbukni (ilyenre nem volt példa korábban). Kettejük kapcsolatában azért legalább voltak őszinte elemek, és állítólag együtt vannak kinn is.

Iza-Krisztián

Utóbbi már kiesett, előbbi pedig valószínűleg szombat este búcsúzik. Idegbeteg üvöltözések, artikulátlan ordibálások, anyázások maradtak meg bennünk homályosan, továbbá az, hogy egymás arcába köpnek közelről, de nem viccből (ez amúgy sem lenne egy fergeteges poén). Van, aki szerint egy hétnél tovább együtt marad ez a reménytelen páros kinn is?

Alább szavazzon: melyik volt a legnyomorúságosabb páros a VV-történetben?