Kevin Bacon alaposan elrontotta rajongói kedvét

kevin bacon, the following
Vágólapra másolva!
A The Following című sorozat főszereplője olyan információt árult el a Twitteren, amely sok tízezer lehetséges néző szórakozásába rondított bele.
Vágólapra másolva!

Az összefüggő sztorira épülő sorozatokban - mint a The Following - nem nagyon szeretik tudni előre a nagyobb fordulatokat a tévézők, jobb nekik, ha a képernyő előtt derül ki, hogy a főszereplő valójában robot vagy épp halott, és a gyerekkori álmát látjuk. A durvább spoilereket ezért igyekeznek nem megosztani a szereplők, nehogy a gyártó stúdió, a megrendelő tévécsatorna, a forgalmazó, a partner tévék és a nézők haragja zúduljon rájuk.

Forrás: Fox tv

Ezúttal Kevin Bacon árult el egy olyan eseményt, amelyről már értesülhettek az amerikai nézők, hiszen a hétfői epizód cselekményére utalt - csak éppen arra nem gondolt, hogy az a 235 ezer ember, aki őt követi a Twitteren, nem mind az USA-ban él, és nem láthatta még elvileg a Following-ot, hacsak nem töltötte le furfangosan.

Mivel hamar híre ment, hogy spoilert árult el a színész, Bacon gyorsan bocsánatot kért írásban, majd felvette magát mobillal, amint elnézést kér. A hír reggel még kint volt Bacon Twitterén, tehát aki úgy szeret sorozatot nézi, hogy tuja előre a jelentősebb eseményeket, az ott megtalálja.

Olvasnivaló: Nyolc ok, amely miatt Kevin Bacon az új Jack Bauer