Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Szexi és neurotikus nőt keresnek Charlie Sheennek

Charlie Sheen és pornószínésznő barátnői, egy magánrepülőn, 2011
Vágólapra másolva!
Mivel Charlie Sheen Anger Management című szitkomjából kitették Selma Blairt, kell valaki a helyére.
Vágólapra másolva!

Charlie Sheen Anger Management című szituációs komédiája új szerepelőt, egy bizonyos „új doktort” keres, egyelőre név nélkül. A főszereplő, egyben producer Sheen elérte, hogy a késései és természete miatt panaszkodó Selma Blairt kirúgják, úgyhogy kell valaki a helyére. A castingfelhívás szerint kemény, karrierorientált, szexi, neurotikus, 30 és 40 közötti, latin-amerikai vagy fehér nőt keresnek, olyat, aki „utálja magát azért, mert esetenként vonzódik Charlie-hoz.”

Charlie Sheen és pornószínésznő barátnői egy magánrepülőn Forrás: Northfoto

Selma Blair június 18-án került ki a komédiából, Sheen SMS-ben rúgta ki Blairt, ráadásul a cunt szót is használva, ami nagyjából picsaként fordítható. A lap úgy tudja, hogy a színésznő korábban is kapott már gyalázkodó hangnemű szöveges üzenetet kollegájától, és több munkatárs is panaszkodott rá, mert sokszor órákig ülnek és várnak, amíg a főszereplő méltóztatik megjelenni. Az esetről itt írtunk korábban.

A Két pasi meg egy kicsiből botrányos viselkedése és főnökeit bántó szövegei miatt kidobott Charlie Sheen új sorozata 2012 júniusában indult az FX csatornán, 5 millió 740 ezres nézőszámmal nyitott, aki a kábeltévén rekord volt a komédiák közt. A nézettség azóta jelentősen esett.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről