Bálint Antónia sajnos előjött az élő adásban

szombat esti láz
Vágólapra másolva!
A volt szépségkirálynő a Szombat esti láz-ból való kiesését elemezte: szerinte partnere már-már táncost faragott belőle, de épp az élő adásban jött elő valódi, szétszórt énje.
Vágólapra másolva!

Bálint Antónia és Angyal András estek ki elsőnek az RTL II show-jából. "A televíziózás történetében ez az egyik legprofibban működő műsor, elképesztő energiákat fektetnek bele. A tornász múltam miatt is szerettem volna részese lenni" - kezdte dicsérően az RTL új reggeli műsorában: ott már megúszta könnyek nélkül, nem úgy, mint a táncos produkció, a kiesés után.

Kiesésében nagy szerepe volt a zsűrinek, de nem erre fogta. "Az utolsó héten kétszer is beállt a derekam, azt hittem, komoly probléma lesz. A partnerem a próbán többször ledobott, de bíztam benne. A kiesés oka azonban az volt, hogy nem azt csináltam, amit kellett volna. Amikor pénteken eltáncoltuk, teljesen más volt, Andris egy kis táncost csinált belőlem, összefogott. Sajnos élő adásban viszont előjöttem én" - szomorkodott, hozzátéve, hogy a szambát csak a műsor miatt gyakorolták el sokat, nem lesz folytatás, nem akar tánccal foglalkozni.

Forrás: RTL II