Évekig fizethet a volt villalakó az RTL Klubnak

VV5, Való Világ, valóságshow, első párbaj, Csaba, Cristofel
Vágólapra másolva!
Már nem csupán a szerződésszegésért járó milliókat, hanem egyéb költségek megtérítését is várja az RTL Klub VV Cristofeltől - írta a  Bors. Az egykori realityszereplő a rivális TV2-re ment panaszkodni, ezért perli őt az RTL.
Vágólapra másolva!

"Ügyfelem legutóbb közjegyzőtől kapott a végrehajtásról szóló iratot, ami azt jelenti, hogy ezt előzetesen már megpróbálták neki kézbesíteni, de nem jártak sikerrel. Azért nem, mert Cristofel édesapja visszautasította az átvételét. Ezt a kézbesítési vélelmet támadjuk első körben, azaz idő előtt ellent mondtunk neki" - mondta a Borsnak dr. Berényi András.

Amennyiben Cristofelék beadványát elutasítja a bíróság, avagy kiderül, hogy jogszerű lehetett a csatorna követelésének kézbesítése, úgy a lap szerint körülbelül ötmillióháromszázezer forinttól foszthatják meg Cristofelt. Amennyiben nyer az ügyben az RTL Klub, akkor - a jogszabályok szerint - a jövőben Cristofel mindenkori fizetésének harminchárom százalékát levonják.

A volt villalakó akkor vonta magára az RTL Klub haragját, amikor elment a TV2-re előadni saját verzióját korábbi rendőrségi ügyéről - úgy, hogy az RTL szerint élő szerződés kötötte akkor a csatornához.