A Helyszínelők végéről beszél a sorozatot adó csatorna főnöke

Vágólapra másolva!
Már tervezgetik, hogy miként vessenek véget a Helyszínelők-nek - mondta a TCA Press Touron a CBS szórakoztató programokért felelős vezetője, Nina Tassler.
Vágólapra másolva!

Los Angelesben jelenleg is zajlik a tévékritikusok szövetsége által szervezett TCA Press Tour (melynek tavalyi kiadásán az [origo] munkatársa is jelen volt): ez az amerikaiak egyik legnagyobb tévés eseménye, ahol minden jelentősebb csatorna képviselteti magát, hogy a szereplők jelenlétében tájékoztassa az újságírókat - futó és közelgő - sorozatairól.

CBS
CBS


Marg Helgenberger és Ted Danson

A Helyszínelők-ről szóló panelbeszélgetésen a sorozatot adó CBS szórakoztató programokért felelős vezetője, Nina Tassler elmondta, az alkotókkal már beszélnek arról, hogy miként fejezzék be a történetet. "Szeretném, ha a Helyszínelők örökké futna, de természetesen ez nem lehetséges. Ennyi idő után az a legfontosabb, hogy tiszteljük a közönséget és a stábot, és méltóképpen vessünk véget egy sikeres szériának" - fogalmazott.

Amint arra Tassler is kitért, a Helyszínelők már a tizenkettedik évadjánál tart, és a szereplőket is többször lecserélték. A helyszínelő csapat eredeti főnökét, a Gil Grissomot játszó William Petersent 2009-ben váltotta Laurence Fishburne, majd az ő helyére Ted Danson érkezett. Februárban az eddigi női főszereplő, Marg Helgenberger is távozik, őt Elisabeth Shue váltja.