SAG: Al Pacinót és Alec Baldwint is díjazták a színészek

Vágólapra másolva!
Az amerikai színészek érdekvédelmi szervezete 17. alkalommal osztotta ki díjait, Al Pacino, Alec Baldwin és Steve Buscemi teljesítményét is elismerték. 
Vágólapra másolva!

A Screen Actors Guild (SAG) minden évben kiosztja díjait, melyekkel a legjobb színészi alakításokat jutalmazza. Az idei díjakat január 30-án adták át, a tévés szekció legjobb szereplőgárdájának - drámai, illetve vígjátéki kategóriában - a Boardwalk Empire - Gengszterkorzó és a Modern család csapata bizonyult.

Forrás: CBS

Julianna Margulies is kapott díjat

Az előbbi széria főszereplőjének, Steve Busceminek egyéni teljesítményét is elismerték, a vígjátéksorozatok szereplői közül azonban Alec Baldwin (A stúdió) került ki győztesen. A hölgyek közül A férjem védelmében Julianna Marguliese, valamint a Hot In Cleveland-ben látható Betty White zsebelte be az elismerést.

A tévéfilmekben, illetve minisorozatokban feltűnő színészek közül Al Pacino és Claire Danes alakítását jutalmazták a You Don't Know Jack, illetve a Temple Grandin című HBO-produkciókban. A nyertesek teljes listája - a filmes szekció díjazottjaival együtt - itt olvasható.