Anthony Hopkins tévésorozatban szerepelne

Anthony Hopkins
Vágólapra másolva!
Az HBO sorozatot készíthet Jonathan Franzen The Corrections című könyvéből, a főszerep a tévében ritkán látott Anthony Hopkinst is érdekli.
Vágólapra másolva!

Az HBO nagy valószínűséggel megrendeli a National Book Awarddal is díjazott The Corrections sorozatváltozatát, pontosabban annak pilotját - írja a Deadline Hollywood. A lap szerint Anthony Hopkins is tárgyal a producerekkel: érdekelné a főszerep, egy idősebb családapa figurája, akinek három felnőtt gyermeke van. A bárányok hallgatnak-ért Oscar-díjjal jutalmazott színésznek hosszú idő óta ez lenne az első komolyabb tévés munkája, két tévéfilmet és egy dokumentumfilm-sorozatot leszámítva utoljára 1991-ben láthatták a nézők a képernyőn, a Szép remények című minisorozatban.

Könyve adaptációjában Jonathan Franzen is részt venne, aki Noah Baumbachhal együtt írja a forgatókönyvet - utóbbi a rendezést is magára vállalta. A szerzőpáros nem először dolgozik együtt, olyan mozifilmek kötődnek a nevükhöz, mint az Édes vízi élet, a Margot az esküvőn vagy A fantasztikus Róka úr.