Összeállna az Egy rém rendes család

Vágólapra másolva!
Felmerült az egykor igen sikeres Egy rém rendes család szereplőinek összejövetele: sokan megnéznék, amint találkozik Peg, Al Bundy, Kelly és Bud.
Vágólapra másolva!

Al Bundy megformálója, Ed O'Neill, aki jelenleg a jól futó Modern család-ban szerepel, nem mondott nemet az eonline.com érdeklődésére, és részt venne Egy rém rendes család-összejövetelben, akár egy extra epizódban. A kérdésre válaszolva jelezte, hogy nagyon szívesen benne lenne, de akkor mindenkinek igent kell mondania.

Christina Applegate, aki Kelly Bundy figuráját alakította 1987 és 1997 közt a tévétörténet egyik legsikeresebb komédiasorozatában, az Egy rém rendes család-ban, később az ABC-n volt látható a nálunk Nem ér a nevem címmel bemutatott Samantho Who? című komédiával, jelenleg az Up all night-ban szerepel. Christina Applegate-ről itt olvashat bővebben.

Katey Sagal egy remek, de itthon nem bemutatott sorozatban, a Sons of Anarchy-ban látható rendszeresen (komédiás énje helyett itt egy kőkemény, szívós nőt alakít), David Faustino pedig sokat szinkronizál és kisebb szerepeket kap.