Bosszankodhat a megjelölt ÖsszeEsküvők-szereplő

öe
Vágólapra másolva!
November 1-jén a Tv2 valóságshow-jában Marcit küldték ki társai az összecsapásra, ahol könnyen ki is eshet a párkereső műsorból. Ellenfele az őt fogyatékos, neveletlen, rendetlen alaknak aposztrofáló Ricsi lenne - ha nem kapott volna védettséget.
Vágólapra másolva!

"Egyetlen ember van, akivel nem vagyok kibékülve, nagyon haragszom rá. De védettséget kaptam, és amúgy sem szavazhatnék magamra" - kezdte a csibészkedése, ittas állapotban elkövetett flörtje miatt önváddal küzdő, legalábbis mély megbánást mutató Ricsi (a képen jobbra), aki végül Csokit nevezte meg. Ő egyetlen embert tart barátjának benn, Marcit, és valamilyen különös okból az ő nevét mondta ki, de Peti is Marcira voksolt, annak viccei miatt, végül Szilo is rá tett, baráti szívességként. Az összecsapásra így a kopasz (a képen balra, még némi hajjal) mehet, aki elmondta, hogy neki a "bab is hús, és jó lesz kinn is." Ellenfelét a lányok nevezik meg november 2-án.

tv2

Némi derültséget okozott a realityben (melynek műsorvezetői, szerkesztői és szereplői kínosan ügyelnek arra, hogy a párbaj összecsapás, a villa rezidencia legyen, nehogy a Való Világ-ra, a rivális RTL-re asszociáljon a néző), hogy az egyik fiú villát emlegetett.

Az ÖsszeEsküvők messze még a végjátéktól: a Tv2 szereplőket toboroz képernyőn keresztül, elképzelhető, hogy újabb hódítók (vagy anya-fia páros) költöznek be a műsorba.

A műsorról itt olvashat többet.