Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Charlie Sheen: Lenyűgöző lesz végignézni a saját temetésemet

Vágólapra másolva!
Charlie Sheen egyáltalán nem bánja, hogy a Két pasi - meg egy kicsi-ben megölik a karakterét, sőt szívesen végig is nézi az ominózus epizódot. Csak akkor olvasson tovább, ha nem zavarja, hogy előre kiderül néhány részlet a cselekményből!
Vágólapra másolva!

Miután Charlie Sheent - számos botrányt követően - kirúgták a Két pasi - meg egy kicsi című sorozatból, az alkotók úgy döntöttek, hogy karakterét, Charlie Harpert nemcsak egyszerűen kiírják a történetből, de meg is ölik. A kezdeti híradások még arról szóltak, hogy autóbaleset áldozata lesz, az újabb verzió szerint viszont a metró alá esik Párizsban - ahová azért utazott az előző évad végén, hogy megkérje barátnője, Rose kezét.

Forrás: CBS
Forrás: CBS

Harpert a szeptemberben induló, kilencedik évad nyitóepizódjában fogják búcsúztatni, temetésén szép számmal vesznek részt volt barátnői is - a díszletről a TMZ közölt pár fényképet. Charlie Sheen a lapnak úgy nyilatkozott, "lenyűgöző lesz végignézni a saját temetését", vagyis egyáltalán nem bánja, hogy karaktere sorsa ekképp alakul.

A színész annak is örül, hogy ősztől Ashton Kutcher helyettesíti őt a sorozatban, szerinte ez új löketet adhat a karrierjének. Sheent már így is keresik több helyre: megkapta a főszerepet a Ki nevel a végén? sorozatváltozatában, és a Big Brother-t feltámasztó Channel 5 is megkörnyékezte.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről