Egy szereplő lelépett a Viasat3 balatoni forgatásáról

Vágólapra másolva!
Az Éden Hotel-ben látott Szandra nem forgat a Balatonon, az Aranypart-ban, nem volt ínyére a munka. A csatorna szerint a mulasztásnak következményei lesznek.
Vágólapra másolva!

Otthagyta a Mastiff Hungary és a Viasat3 stábját a Szandra nevű szereplő (balról a második), aki az Aranypart című reality forgatására írt alá pár héttel korábban. Az [origo] érdeklődésére a Viasat sajtóosztályán azt válaszolták, hogy az Éden Hotel fekete bajkeverője már az első napok után hazautazott, mert nem volt kedvére az éttermi munka. "Az Aranypart egy igazi reality, és mint olyan, tartogat váratlan fordulatokat. A szereplőknek Siófokon a bulizáson kívül kötelezően dolgozniuk kell, amit Szandra nem volt hajlandó vállalni. A kötelessége elmulasztásának pedig - ahogy az életben is - következményei lettek. Hogy a történteket megbánta-e, képes-e megváltozni, és hogy mi lesz a sorsa, az a műsorból kiderül majd" - tették hozzá.

viasat3

A látatlanban is hazai Jersey Shore-nak tartott realityt júliusban kezdték forgatni a Balatonon, adásba ősszel kerül. A koncepció nem túl bonyolult: nyolc fiatalt követnek a kamerák, akik napközben a strandon dolgoznak, este pedig szórakoznak, isznak, romantikáznak a holdfényes parton, a nádas mellett, netán verekednek egy jót a kertmoziban. A válogatáson készült képeinket itt láthatja.