Merénylettel búcsúzik a nyárra a Jóban Rosszban

Vágólapra másolva!
Július 1-jén este kerül képernyőre a Tv2 szappanoperájának évadzáró része, súlyos betegséggel küzdő apával, mindenre elszánt zsarolóval, szerelmét választó családanyával, hidegvérű merénylővel, visszatérő, semmit sem sejtő igazgatóval.
Vágólapra másolva!

"A ma esti epizód különösen izgalmasra sikerült, szerintem az utolsó jelenet kifejezetten filmes, képi világában a napi sorozatgyártástól nagyon eltérő, elférne egy mozifilmben is" - mesélte az [origo] megkeresésére Nagy Tamás, a sikersorozat producere. A kötelező csattanót nem kívánta elárulni, de annyit elmondott, hogy előkerül egy távcsöves puska, de nem lesz egészen egyértelmű, hogy kire lőnek vele.

A szappanopera július 1-jén szünetre megy, és csak augusztus 22-én lesz adásban. Kérdésünkre - miszerint nem túl hosszú-e a vakáció, nem szoknak-e el a nézők - a producer elmondta, hogy ez nagyjából annyi, mint tavaly volt, bár akkor egy héttel korábban tért vissza a képernyőre. A Jóban Rosszban kedvelői napi két részt láthatnak ősztől is. Egy több mint negyvenfős írói csapat dolgozik azon, hogy minél fordulatosabb legyen a történet, így Nagy Tamás szerint egy karakter sincs biztonságban, bárki távozhat, és újak is érkezhetnek.

tv2

A történet szerint Szilvia hosszas vívódás után úgy dönt, hogy a családja helyett a szerelmét, Szlávikot választja. Kristóf sem maradna Csillagkúton, mert képtelen feldolgozni, hogy az édesapja a bűnöző Agárdi. Az esti részből kiderül, hogy Konrád mindent megtesz, hogy az alpolgármesterből információkat húzzon ki testvére, Richárd terveivel kapcsolatban. Betty legnagyobb meglepetésére Tamás atya is feltűnik a Csillagvirág klinika udvarán, és miközben a kórház kertjében mindenki Pongrácz Péter igazgatói kinevezését ünnepli, egy merénylő várakozik a közelben a megfelelő pillanatra.