Szíj Melinda: Elnézést kérek, ha nem tudtam önfeledten örülni

Vágólapra másolva!
A Megasztár-ból a legjobb három közt kiesett énekesnő a Blikk csetelőinek kérdéseire válaszolva elmondta, hogy minden önbizalmát elvette a műsor zsűrije. Nagy esélyesnek tartja Kökény Attilát, a volt lakótársakról nem mond rosszat.
Vágólapra másolva!

Szíj Melinda szerint a zsűri miatt nem tudta jól érezni magát a tehetségkutatóban: "Egyik kezükkel biztattak, másik kezükkel elvették az önbizalmamat. Állandóan a tányéromra tették, hogy ezt nem tudod, azt nem tudod kiénekelni. Ez nem így működik, hogy kijelentem, legyen önbizalmam. Amit adtak az egyik kezükkel, azt vissza is vették a másikkal. Ők a szakma, ha el akarnak takarítani az útból, akkor nehéz érvényesülni" - nyilatkozta a Blikk vendégeként.

"Nehéz egy határozott ellenakarattal szembemenni, érvényesülni, amikor az ember örömét szándékosan nyirbálják meg. El akarták tőlem venni, hogy örülhessek. Ez egy embert próbáló feladat. Nekem nem tisztem eldönteni, mi történt. Az történt, ami meg volt írva. Tisztelettel köszönöm és elnézést kérek, ha nem tudtam önfeledten örülni" - tette hozzá.

Elmondta, hogy mindenkit kedvelt a Mega-házban, Kökény Attilát tartja nagy esélyesnek a végső győzelemre, és sok tapasztalattal lett gazdagabb. "A művészet nem fér össze a sztársággal, megint azt tudom mondani. Állást kell foglalnia mindenkinek, hogy művész vagy sztár akar lenni ebben a világban. Én a művészet mellett teszek hitet, nem tudok belelényegülni egy rideg látszatvilágba. A művészet mindenek felett, én ennek a híve vagyok. Túl sok a tisztátalanság, a gyűlölet a világban, ebből a szempontból megbántam, hogy elindultam. Nem minden cél szentesíti az eszközt" - magyarázta.