Bajor Imrét kórházban kezelik

Vágólapra másolva!
A Mikroszkóp Színpad igazgatója, Verebes István szerint kórházban kezelik Bajor Imrét, aki mélyponton van, és csak orvosi segítséggel tud újra a régi lenni.
Vágólapra másolva!

A Bajor Imre nevével meghirdetett Nicsak: Kibeszél! című darabot a Mikroszkóp Színpadon a színész nélkül mutatták be, Bajor nem volt jelen a premieren - írja a Bors.

"Imre kórházban van, ezért Hernádi Judit helyettesíti, és esetenként Sas József. Imrét rá kellett beszélni, hogy kezeltesse magát, mert a problémája orvosi jellegű. Nagyon sok minden jött össze az életében, fizikailag és pszichikailag is kimerült, és saját tapasztalatból mondhatom, minden ember eljut egyszer a mélypontra. Nekünk, a barátainak az a feladatunk, hogy segítsük talpra állítani" - nyilatkozta Verebes István a lapnak.

A Rádiókabarénak és az Operettszínháznak is helyettesítenie kell Bajort a következő hetekben, és az RTL Klub Heti hetes-ébe sem tér vissza egy darabig. Bajor Imre barátai, színésztársai, kollégái szerint a színész túlhajszolta magát: erről itt olvashat.