Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Friss részek a Helyszínelőktől

Vágólapra másolva!
Miközben ismétlések is bőven mennek, csütörtökön a Helyszínelők kilencedik évadja is elindult a Viasat3-on.
Vágólapra másolva!

A Viasat csütörtökön megismételte a nyolcadik évad záró részét, majd belevágott a legfrissebb, itthon még nem látott szezonba: a kilencedik kört tavaly októberben kezdték el vetíteni az Egyesült Államokban, és jelenleg is tart - viszonylag frissen láthatjuk tehát itthon.

Az évad fontos szereplőcserékkel jár, a Gary Dourdan által játszott Warrick Brown például rögtön az első epizódban távozik a sorozatból. A kilencedik részben jelenik meg dr. Raymond Langston bűnügyi kórboncnok karaktere, akit a Mátrix Morpheusaként ismert Laurence Fishburne alakít.

A későbbiekben ő veszi át Gil Grissom (William Petersen) helyét, vagyis főszereplővé lép elő. Ez nemcsak a történeten belül fontos változás, de azzal, hogy Fishburne egy ilyen magas nézettségű sorozatban lett főszereplő, az afroamerikai színészek helyzetén is sokat javíthat.

A Helyszínelők a Viasat műsorai között is igen nézettnek számít, és ez valószínűleg a kilencedik évaddal sem lesz másként, ha csak az új főhős el nem veszi a magyar közönség kedvét is - mint azt tette az amerikai nézőkkel. A sorozat új évadja egyébként a kifutott Miami helyszínelők-et váltja a Viasaton, csütörtökönként 21.05-től lesz látható.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről