Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
A Baywatch-korszaknak már régen vége, decemberben viszont a Comedy Central két show-jában is láthatjuk Pamela Andersont. Érkezik a csatornára a Stacked - Felpolcolva című vígjátéksorozat és egy rendhagyó stand-up comedy műsor, a Roast.
Vágólapra másolva!

Pamela Anderson a Baywatch óta kedvelt színfoltja a tévék műsorának: sosem tagadtuk, hogy inkább külleme, mintsem színészi alakítása miatt nézzük szívesen, így gyakorlatilag bármit, a legócskább valóságshow-t is el lehet vele adni -, amire bizony volt is már példa. Pamela a malibui életmentés után főszerepet vállalt a V.I.P. - Több, mint testőr című borzalomban, nyáron pedig három napra bevonult az ausztrál Big Brother-házba is, hogy jelenlétével derítse jókedvre a bentlakókat.

Készült persze saját realityje is, amely csupán az életét mutatja be az érdeklődőknek: ezt augusztus óta láthatják az amerikai nézők, Pam: Girl on the Loose címmel. Pamela emellett a hangját adta a róla mintázott, rajzolt szuperhősnőnek, Striperellának, és számos alkalommal szerepelt a Playboyban - a média viharos magánélete iránt is élénken érdeklődik, amit a színésznő (a saját valóságshow elindításán kívül) arra használ, hogy kampányoljon az állatvédelem és a vegetarianizmus mellett.

A Comedy Centralon december 5-től, péntekenként jelentkező Stacked egy 2005-ös vígjátéksorozat, melyben Pamela Anderson a főszerepet játssza: egy Skyler Dayton nevű nőt alakít, akinek elege lesz a folyamatos partizásból, a zűrös éjszakai életből és a sikertelen párválasztásokból, ezért a Stacked Books nevű családi könyvesboltban vállal munkát. A széria a magyar fordításban a Felpolcolva címet kapta, ami a könyvekre és Pamela kebleire egyaránt érthető.

A sorozat abban a tekintetben az Office-hoz hasonlít, hogy egy munkahely mindennapjait, az ott dolgozók közös életét mutatja be. Skyleren kívül a kis csapathoz tartozik még a szerelemben nem túl szerencsés tulaj, Gavin, az ő bátyja, Stuart és egy másik eladónő, Katrina. A jópofa karakterek sorát gazdagítja a könyvesbolt egyetlen állandó vásárlója, a korábban űrrakétákkal foglalkozó mérnök, Harold, akit Christopher Lloyd jelenít meg - a színészt a nézők leginkább a Vissza a jövőbe-trilógiából ismerhetik, de szerepelt például az Addams Family-ben vagy a Kölcsöngyerek visszajár-ban is.

Hazájában, az Egyesült Államokban a Stacked egyébként nem volt túl sikeres, a Fox a második évad közepén elkaszálta, így a befejezést az amerikai nézők nem is láthatták, az utolsó öt rész csak külföldön került adásba. Rövid élete ellenére a show-t több ország televíziói megvették, Nagy-Britanniában, Olaszországban, Norvégiában, Izraelben, Thaiföldön és Ausztráliában is ment, Németországban és Lengyelországban már a Comedy Central adta/adja.

Comedy Central

Pamela belépője a Roast-ban

A csatornára érkező Roast (legalábbis annak Pamela Andersonhoz kapcsolódó epizódja) szintén a 2005-ös év terméke. Ahogy a magyar Comedy Central főszerkesztője, Litkai Gergely fogalmazott, a műsorban "neves stand-uposok gyaláznak egy helyi celebritást, rendkívül szórakoztató módon, és ami külön jó, a celebritás jelenlétében". Vagyis most épp Pamela Andersont parodizálják különböző humoristák, miközben ő maga is ott ül a háttérben.

Az ominózus részt december 5-én 21.30-tól adja a csatorna: a műsor beharangozását és átvezető szövegeit a saját show-t is vezető Jimmy Kimmelre bízták, aki a közelmúltban az I'm Fucking Matt Damon, illetve az I'm Fucking Ben Affleck jelenetekkel tett szert nemzetközi hírnévre. Pamela Anderson nevetségessé tételében Kimmel barátnője, a Matt Damon-os viccet elsütő Sarah Silverman is részt vesz, de beszáll a produkcióba többek között Kurt Cobain özvegye, Courtney Love, illetve Andy Dick, aki Pam plasztikai sebészét jeleníti meg.

A Stacked - Felpolcolva intrója:


Mint azt Litkai Gergelytől megtudtuk, a Comedy Central a későbbiekben is szeretne stand up comedy műsorokat sugározni, így elképzelhető, hogy előbb-utóbb a Roast többi darabját is leadja. Az alkotók többek között a Ments meg! (Rescue Me) főszereplőjét, Denis Learyt, illetve Kirk kapitány és T. J. Hooker alakítóját, William Shatnert vették elő - legutóbb Willie Nelson countryénekest parodizálták, de ezt a részt egyelőre nem mutatták be.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről