3 millióért szerep a krimiben

Vágólapra másolva!
A világhírű tenor vett magának egy kisebb tévés szerepet, mégpedig az Esküdt ellenségek-ben.
Vágólapra másolva!

Placido Domingo nincs rászorulva arra, hogy fizessen a nyilvánosságért, a magyarul Esküdt ellenségek címen futó Law & Order-ben mégis vásárolt magának egy szerepet. Becsületére váljék, hisz a pénzt jótékonysági célra, művészeti ösztöndíjak finanszírozására fordítják.

A Princess Grace Awards szerdai gáláján ugyanis aukciót is tartottak, melyen az ominózus szerepre is lehetett licitálni. Kezdetben csak egy cameóról, vagyis egy villanásnyi vendégszerepről volt szó, de aztán a sorozat producere, Dick Wolf félbeszakította a kikiáltót, és közölte, hogy a licit nyertese szöveget is fog kapni.

A közönség ekkor kezdett igazán érdeklődni, a tétek is láthatóan megugrottak, így Domingo végül is 16 ezer dollárért, vagyis kicsivel több mint 3 millió forintért kaparintotta meg a szerepet. Azt egyelőre nem lehet tudni, milyen karakterként és mikor jelenik meg a sorozatban, de a többi licitáló már előre viccelődött azon, hogy a szöveges szerepből így biztosan énekes lesz.

Meglehet, az Esküdt ellenségek-re rá is férne egy effajta frissítés, hisz 2009 januárjában már a 19. évadját kezdi, és két spin-offja is elég régóta fut a tévében.