Amerikába mentek az Angolkák

Vágólapra másolva!
Szeptember végén indul az Angolkák amerikai remake-je, a neten már látható pár jelenet.
Vágólapra másolva!

Nálunk a Cool TV-n ment az eredetileg Little Britain címet viselő Angolkák, amely a brit társadalomnak tart görbe tükröt. Az HBO remake-je az amerikai viszonyok közé helyezi át a történetet, jellegzetes amerikai karaktereket és szokásokat vonultat fel.

A sorozat szeptember 28-án indul az Egyesült Államokban, de már rajongói honlapja is van, amely az egyik alkotó, David Walliams nyilatkozatát idézi, miszerint "a Little Britain USA tulajdonképpen a negyedik szezon". Vagyis a történet jól illeszkedik az Angolkák három évadja mögé, hozza az ismert hangulatot.


Ezen nincs is mit csodálkozni, tekintve, hogy mindkét szériát ugyanaz a páros hozta létre, Walliams mellett ugyanis Matt Lucas is részt vett a remake elkészítésében. Az amerikai változatba executive producerként beszállt még Simon Fuller, az American Idol ötletgazdája.


Az egyelőre hatrészes sorozatba a Jóbarátok Rossja, David Schwimmer is besegített, a Zsaruk bevetésen-ért felelős Michael Patrick Jannal közösen rendezte meg az epizódokat.