Sokan lesték Britney suta flörtjét

Vágólapra másolva!
Britney Spears vendégszereplése a How I Met Your Mother című sitcomban közel hárommillió új nézőt szegezett a képernyők elé.
Vágólapra másolva!

A How I Met Your Mother hétfői adására 10,6 millióan voltak kíváncsiak, míg a sorozat jelen évadját átlagosan 7,8 millióan követték figyelemmel. A hirtelen megugrott érdeklődés Britney Spearsnek köszönhető, aki vendégszerepet vállalt az epizódban - az énekesnő ezzel a szép nézettséggel valószínűleg bebiztosította a műsor következő, negyedik évadjának megrendelését is.

A nézők bizonyára arra voltak kíváncsiak, hogy Britney miként alakít pszichiátriai kezelése, illetve gyámság alá helyezése után. A CBS-en futó szituációs komédiában egy doktornő recepciós asszisztensét jelenítette meg, aki elég sután flörtöl az egyik pácienssel; az elején még szemüvegben, decens kardigánban feszít, de aztán egyre jobban kinyílik. (A jeleneteiből összeállított videó megnézhető a Sorozatjunkie-n.)

A rajongók nem csalódtak, hisz a régi Britneyt láthatjuk viszont, aki ráadásul vicces is. Az énekesnő jó kritikákat is kapott alakításáért: a New York Daily News például azt írta, hogy "Spears bebizonyította, hogy színészként is legalább annyira megállja a helyét, mint énekesnőként", a New York Post pedig "ragyogónak" nevezte a jelenlétét.

Közben Paris Hilton is szerepelt egy másik komédiasorozatban, a My Name Is Earl-ben. Neki könnyebb dolga volt, önmagát kellett alakítania, de az L Word következő (és egyben befejező) évadjában még más színészi munka is várhat rá.