Három év igazi börtön a Szökés színészének

Vágólapra másolva!
Lane Garrison, aki az itthon is népszerű A szökés-ben a jóképű, de alapvetően lúzer Tweenert alakítja, tegnap három év, négy hónapos börtönbüntetést kapott: még tavaly decemberben ittasan vezetett és egy utasa meg is halt.
Vágólapra másolva!

Lane Garrison, azaz Tweener alighanem azért került be A szökés csapatába, hogy a sok rosszarcú bűnöző között - Scofield mellett - legyen egy olyan fiatalúr, akiért rajonghatnak a lányok, aki miatt tini fruskák is nézik a kemény legényekkel telepakolt sorozatot. A karakternek sikerült megszöknie a Fox Riverből, de a színész aligha tud majd lelépni börtönből a valóságban.

Mint korábban beszámoltunk róla, tavaly decemberben karambolozott a színész, a baleset után pedig a Kaliforniában maximálisan megengedett véralkoholszint dupláját mérték nála. A kocsija letért az útról, egy fának csapódott, egy 17 éves utasa meghalt, a két, hátul ülő 15 éves lány pedig megsérült.

Májusban már bűnösnek találta az esküdtszék, most pedig megvan a büntetés is: 300 ezer dollárt kell fizetnie a lányok és az áldozat családjainak, továbbá három év, négy hónapot kell leülnie. Ezért a vétségért a helyi törvények szerint akár hat év és nyolc hónapot is kaphatott volna. Garrison és ügyvédje a hírek szerint elfogadták az ítéletet, a színész pedig megtörten bocsánatot kért a gyászoló családtól, hozzátéve, hogy borzalmasan viselkedett azon az éjszakán, gondolatai nem hagyják nyugodni, nem tud megszabadulni a nyomasztó emlékektől.