Vágólapra másolva!
Donald Trump új műsora, a Pageant Place október 10-én indult a Music Television-ön: a produkció három szépségkirálynő életét követi nyomon.
Vágólapra másolva!

Donald Trump, mint a Miss Universe, Miss America és Miss Teen USA szépségversenyek társtulajdonosa, jól látja, hogy mi zajlik a szépségipar kulisszái mögött: a versenyekre készülő lányok sokszor marják egymást, sokat köszörülik egymáson a nyelvüket.

A pénzember szerint ezt a vérre menő harcot másoknak is látniuk kell, így kitalálta a Pageant Place című műsort, amelyben három szépségkirálynőt költöztetett össze egy apartmanba. Így látatlanban sem nehéz elképzelni, hogy milyen rivalizálás folyik majd a hölgyek között, akik felváltva járnak fotózásokra, bemutatókra, egyszóval teszik szépségkirálynői kötelességüket.

A nyolcrészesre tervezett műsorban a 2006-os Miss Teen USA, Katie Blair, az idei Miss Universe, Riyo Mori és az idei Miss America, Rachel Smith kapott szerepet. Olykor - afféle ellenpontként - feltűnik még a tavalyi Miss America, Tara Conner is, aki épp egy drog- és alkoholelvonó kúrán van túl.

A hölgyeket időnként meglátogatja maga az ötletgazda, Donald Trump is, aki számára a tévézés sem ismeretlen: az NBC-n 2004 óta vezeti a The Apprentice című valóságshow-t, melyben saját cége számára keres megfelelő vezetőket.