Mulder ügynök sokat szexelhet

Vágólapra másolva!
Az X-akták-ban Mulder ügynököt alakító David Duchovnyt ősztől egy igen rázós sorozatban láthatjuk: a színész rögtön az első részben megmutatkozik meztelenül.  
Vágólapra másolva!

David Duchovny a forgatási szünetekben mindenkinek elmeséli, hogy szerinte a nézők csak Szex-akták-nak vagy XXX-akták-nak fogják hívni az új sorozatot, mert annyi lesz benne a szexuális tartalmú jelenet. Így tehát a férfinézők sem maradnak hoppon, hisz a meztelen Duchovny mellett, egyedül az első részben még négy pucér test tűnik fel - ami az amerikai sorozatokban nem túl gyakori.

A színész egyébként imádja a hetvenes évek szexkomédiáit, így örömmel vállalta a szerepet ebben az új sorozatban, mely erotikus és humoros jelenetekben egyaránt bővelkedik. A Californication címet viselő sorozatban Duchovny egy alkotói válságba került írót játszik, aki mellesleg nagyon szereti a nőket, így rengeteg alkalom nyílik a különböző szexjelenetekre.

Igen olcsó módja a nézők megfogásának - gondolhatnánk, de a főszereplő egyből megvédi a produkciót: szerinte a show a szó legnemesebb értelmében felnőtt sorozat, hiszen felnőtt problémákról és felnőtt örömökről szól, a szexjelenetek kendőzetlen bemutatása is csupán ezt szolgálja. Persze ettől még felmerülhet a kérdés, hogy emellé miért kell még az állandó káromkodás is, ami szintén a sorozat botrányjellegét fogja erősíteni.

Forrás: Red Dot

Sokat láthatjuk majd így

Duchovny egyébként feleségével, Téa Leonival (Deep Impact, Holly Woody történet) is megbeszélte a forgatókönyvet, de a színésznőnek nem volt "szimpatikus" a filmbeli karakter. Duchovny azonban kötötte az ebet a karóhoz, mondván, rögtön ráérzett, hogyan kéne eljátszania a figurát.