Rajzfilmsorozat készül Paris Hiltonról

Vágólapra másolva!
A szőke dívát a képregényrajongók által istenként tisztelt Stan Lee rajzolja meg, a kész sorozatot pedig a Music TV adja majd le. 
Vágólapra másolva!

Stan Lee szó szerint is a képregényrajzolás nagy öregje, hiszen 1921-ben született, és körülbelül húszéves kora óta ontja magából a képregényeket. Első munkájaként a Captain America-sorozatban működött közre, később a Pókember figurájának megalkotásával robbant be a köztudatba. Emellett olyan szuperhősök fűzödnek a nevéhez, mint Hulk, illetve a Fantasztikus Négyes vagy az X-Men alakjai.

Lee nem csak a különleges képességű lényekhez ért, de Paris Hilton előtt volt már dolga más hírességgel is: 2003-ban ő készítette el ugyanis a Stripperella című sorozatot, melynek középpontjában Pamela Anderson rajzolt mása állt. Az erotikus töltetű rajzfilm főhősének egyébként maga Pamela Anderson kölcsönözte a hangját - valószínűleg ez a mostani esetben is így lesz, vagyis a rajzolt figura Paris Hilton hangján szólal majd meg.

A szerződést már aláírták az illetékesek, de arról egyelőre még nincs semmi hír, hogy a Music Television mikor tűzné műsorára a sorozatot. A hírek szerint Paris Hilton ex-vőlegénye, Paris Latsis is szerepet kap a produkcióban, ám azt még nem lehet tudni, hogy pontosan mi is lesz a dolga - rossz nyelvek szerint nem fog sokat hozzátenni a rajzfilmhez, csak Paris Hilton ragaszkodott hozzá, hogy őt is bevonják a munkálatokba.