Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Nyári műsorok a TV Paprikán

Vágólapra másolva!
Két kifejezetten nyári műsorral próbálja csábítani a tévé elé a gasztronómia iránt érdeklődőket a TV Paprika.
Vágólapra másolva!

A Parázson sült Amerika című műsor egy mára már általánosan ismert kulináris hagyomány, a barbecue felé fordul. Alaposabb megismerésével bepillantást nyerhet a néző az amerikai kultúra - pontosabban az amerikai Dél kultúrájának hétköznapjaiba. Öt államon keresztül fedezik fel eredetét, és a vidéki kezdetektől eljutnak egészen a mai gigantikus üzleti vállalkozásokig.

A film Észak- és Dél-Karolinában, Texasban, Kansas Cityben és a Tennessee állambeli Memphis városában élő emberek segítségével mutatja be a barbecue-hoz kötődő különféle szokásokat, hagyományokat, alapul véve az afroamerikai, valamint a mexikói és az európai bevándorlók hatásait. Az első epizód holnap, szerdán (június 13-án) lesz 17:20-kor, ismétlés vasárnap 16:05-kor.

A TV Paprika Koktélparti című sorozata új részekkel jön, és persze az italkészítés rejtelmeibe vezeti be a nézőt. A műsor új házigazdája Pethő Tamás ismerős koktélokat készít, de új finomságokat is ígér. A Koktélparti a hét minden napján, délelőtt és délután egyaránt látható a képernyőn - és még autóba is ülhet utána a néző.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről