Visszatér a Barátok közt Danikája

Vágólapra másolva!
Az új szereplők mellett hamarosan egy rég látott ismerős is visszatér a Mátyás király térre: Berényi Dani látogatja meg szüleit.
Vágólapra másolva!

A Danit alakító Váradi Zsoltot utoljára két éve láthattuk a Barátok közt-ben, de már akkor is csak visszatérő vendégként - igazából négy éve búcsúzott a képernyőtől, szerepe szerint Amerikába ment. Hamarosan ismét meglátogatja szüleit, ahol aztán szomorúan szembesül azzal, hogy Berényiék házassága válságban van.

Zsoltról túlzás nélkül állítható, hogy a nézők szeme előtt nőtt fel: 1998 óta, azaz tizenkét éves korától kezdve szerepel a Barátok közt-ben. Nem nehéz kiszámolni, a színészfiú ma már huszonegy éves, így nem kis meglepetést okozhat azoknak, akik régebben látták őt. Zsolt csak ennyit mondott a helyzetről: "Kicsit megváltoztak a körülmények, de lényegében ugyanaz."

Dani alakítója civilben egyébként egyetemista, a Szegedi Egyetem kihelyezett tagozatának kommunikáció-média szakos hallgatója. Magánéletéről csak annyit, hogy korábbi, többéves kapcsolata már a múlté, így jelenleg édesapjával és húgával él, de egyelőre nem tervezi, hogy külön életet kezd.