Új sorozat a Will és Grace alkotóitól

Vágólapra másolva!
A Will és Grace című szituációs komédia alkotói most saját magánéletükről írnak új vígjáték-sorozatot.
Vágólapra másolva!

A Will és Grace címében szereplő pár egy meleg fiút és egy heteroszexuális lányt jelöl - a sorozat az ő barátságukról, együttélésükről szól, mely természetesen számos humoros helyzetet tartogat. A komédia sikerét mutatja a rekordmennyiségű Golden Globe- és Emmy-jelölés mellett az is, hogy számos világsztár (Demi Moore, Madonna, Matt Damon, John Cleese stb.) vállalt benne szerepet az évek során. A sorozat, nyolc évad után véget ért, a történetért felelős alkotópáros pedig most átnyergel a CBS-hez.

David Kohan és Max Mutchnick új sorozatukban a magánéletükről rántják le a leplet. Közvetve ezt tették a Will és Grace-ben is, hiszen, a sorozatbeli kettőshöz hasonlóan, egyikük meleg, másikuk pedig heteroszexuális - csakhogy ők mindketten férfiak, így a helyzet kicsit talán még sikamlósabb, mint egy férfi-nő barátság esetében. Az új, egyelőre még csak munkacímen futó széria ráadásul két íróról szól, akik körül egy új asszisztens kavarja meg az állóvizet.

NBC

Jelenet a Will és Grace-ből

A két férfi egyébként a valóságban is kedveli egymást, sőt, iskolás koruk óta jó barátok, nem csak munkakapcsolatról van tehát szó közöttük. Persze a tévénézők számára ez utóbbi sem elhanyagolandó, hiszen számos műsor viseli a fiúk keze nyomát: a CBS-nél is már a második munkájuk a most készülő sorozat, előtte Kohan testvérének műsorában látták el a produceri feladatokat. Az NBC-nél több produkció is kötődik a nevükhöz, például a Good Morning Miami vagy a pár rész után lekevert Four Kings.