Sandokan a sivatagba téved

Vágólapra másolva!
Egy 1994-ben forgatott kalandos műsorral próbálkozik az MTV szombat este, egy hatrészes olasz-német-amerikai sorozattal találkozhatnak a nézők az m1-en.
Vágólapra másolva!

A sorozatot Burt Brinckerhoff rendezte, műfaját tekintve dráma, az egyik nagy név pedig Kabir Bedi, ismertebb nevén Sandokan. A látványos, egzotikus világba szőtt történet a meseszerű, színes, távoli világot ötvözi napjaink történéseivel. A sztori szerint a montreali rendőrség nyomozója beleszeret egy gyönyörű, indiai orvosnőbe, aki nem árulja el neki, hogy egy gazdag, indiai maharadzsa lánya. Miután a lány hazautazik látogatóba apjához, egy ottani főúr a rég elvesztett feleségének reinkarnációját véli felfedezni benne. Messua már igazi mai nőként él, a misztikus jelektől és a helyi hagyományoktól eltávolodott, a nagyúr szerelmét visszautasítja, aki ezt képtelen elfogadni, és semmitől nem riad vissza, hogy megszerezze a lányt.

MTV

Az m1 sorozata kalandos helyzeteket, gyönyörű helyszíneket ígér, és persze a maláji tigrisként jól ismert Kabir Bedi - aki 1977-ben saját költségén elutazott Olaszországba a RAI szereplőválogatására, és még nem sejtette, hogy mi vár rá később - színészi játéka is vonzó lehet a nézők számára.