Cher homoszexuális sztárokról

Vágólapra másolva!
Az énekesnő és lánya közös sorozatával debütál a Logo nevű új amerikai tévécsatorna, amely elsősorban meleg és leszbikus nézőknek kínál majd műsorokat.
Vágólapra másolva!

A homoszexualitásukat nyíltan vállaló hírességek életét dolgozza fel Cher és lánya, a leszbikus Chastity Bono új tévés produkciója, amely a 2005 februárjában induló Logo televízió nyitóműsora lesz. Anya és lánya azután vállalta el a Family Outing című széria vezető produceri munkáját, hogy Chastity Bono hasonló címen megjelent könyve korábban jelentős sikert aratott a melegek és leszbikusok helyzetéről vitázó amerikai közönség körében.

Chastity Bono homoszexualitásáról még 1990-ben írt először egy amerikai pletykalap, amit Cher lánya, későbi nyilatkozta serint, nyilvános keresztre feszítésként élt meg. Chastity Bono több év múlva a vele történtek hatására írta meg híressé vált könyvét, amelyről azt mondta, reméli, hozzájárul, hogy a melegek és leszbikusok nyíltan merjenek beszélni szexuális beállítottságukról.

A szakmai és üzleti sikeren túl a fiatal nő hasonló eredményt szeretne elérni a Family Outing tévés adaptációjával is, amelyet az új, főként homoszexuálisoknak szóló csatorna egyik húzóműsorának szánnak.

Brian Graden, a Viacom médiabirodalomhoz tartozó adó munkatársa, egyben az MTV/VH1 Entertainment elnöke - aki a Logo várható műsorának részleteiről néhány napja számolt be először - elmondta, hogy a biztos jövő érdekében Cher és Chastity Bono mellett szerződtették Alan Cumming skót színészt, az X-Men című film egyik sztárját is, aki zenés kabarésorozatban látható majd a képernyőn.

A Viacom legfrisebb vállalkozása realityt ugyancsak kínál a nézőknek, akik végigkövethetik, miként töltik napjaikat a Fantastic Voyage (Fantasztikus utazás) című valóságshow óceánjáróra összezárt szereplői. A műsor Karib-tengerre utaztatott résztevői a producerek szerint igazi romantikus túrára vállalkoztak, ahol a szerelem lesz a középpontban.