Utazó cirkusz milliomos lányokkal

Vágólapra másolva!
A szexvideója és gazdag családja miatt híressé vált, majd luxuslakásból vidéki farmra költöztetett Paris Hilton, valamint barátnője, Nicole Ritchie Egyszerű élet című realityjének sikere után a Fox úgy döntött, folytatja a két fiatal vidéki élményeinek közvetítését. A műsor második részében a felső tízezerből származó lányok egész Amerikát bejárják.
Vágólapra másolva!
Forrás: EPA
Paris Hilton

A Grand Canyon és Florida is szerepel a Simple Life 2 (Egyszerű élet) lehetséges helyszínei között, miután a Fox és a műsort készítő Bunim-Murray produkciós cég egyetértett, hogy újabb és a korábbinál változatosabb szériára van szükség a Paris Hilton és Nicole Ritchie kalandjait bemutató valóságshow-ból.

A dúsgazdag famíliákból érkezett lányok az első részben egy apró településen, az arkansasi Altusban laktak a műsor felvételének ideje alatt - írta a Yahoo. Vendéglátójuk a néhány száz lakosú település egyik farmercsaládja volt, amelynek tagjai azonban a producerek szerint hat részen keresztül nem voltak elég érdekesek. A következő sorozatban ezért a bevált elemek mellett - amelyek jórészt a két lány, sokak által megbotránkoztatónak tartott, bohóckodásából álltak - jelentős változtatásokat is láthatnak a nézők.

A Bunim-Murray cég, hogy érdekesebbé tegye Hilton és Ritchie vidéki vendégeskedésének pillanatait, minden részben más-más családhoz küldi a főszereplőket, akik így beutazzák az Egyesült Államokat. "Ez egy országjáró túra lesz, városról városra, családról családra, minden részben más-más tapasztalatokkal. Érdekes lesz látni Amerikát az ő szemükön keresztül" - mondta Mike Darnell, a Fox TV vezetője.

A szállodatulajdonos famíliából származó Hilton és egykori iskolatársa, aki Lionel Ritchie popénekes lánya, 2003. december 2-án debütáltak műsorukkal, amely több mint tízmillió embert vonzott adásonként. A Simple Life különösen nagy sikert aratott december 16-án, amikor közel tizenkét millióan nézték, többen, mint a Szaddám Huszein elfogását értékelő Bush-interjút az ABC-n. A sikerhez hozzájárulhatott, hogy év végén, friss szexbotránya miatt Amerikában sűrűn cikkeztek Paris Hiltonról.