Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

VV-Anikót és Bódi Sylvit Nagy Ő-nek jelölték

Vágólapra másolva!
A TV2-s párkereső műsor következő szériájának főszerepére három nő esélyes, köztük az RTL Klub valóságshow-jának egykori játékosa és a 2002-es év Playmate-je.
Vágólapra másolva!
Forrás: [origo]
Bódi Sylvi

A Való Világ 2-ből megismert Anikó mellett Bódy Sylvia modellel és egy harmadik fiatal nővel is tárgyal a Nagy Ő stábja a párkeresőshow következő főszereplőjének kiválasztása előtt. Radnai Péter producer az [origo]-nak azt mondta, tíz napon belül várható eredmény, addig eldöntik, a jelöltek közül ki lehet a "legizgatóbb és legérdekesebb" a tévénézők számára.

"Fontos, hogy a facér jelölt valóban keresse a nagy őt, és a nézők számára izgalmas legyen, érdekelje az embereket a sorsa, párválasztása" - nyilatkozta Radnai, aki közölte, a harmadik esélyesről egyelőre nem beszélhet, mert a vele folytatott tárgyalások még kezdeti szakaszban vannak. Radnai azt is elmondta, az esetleges nagy ő anyagi igényei nem jelentenek problémát a kiválasztásnál.

Az amerikai Bachelorette párkeresőshow mintájára tervezett produkció felépítése hasonló lesz a 2003 őszén, Noszály Sándor főszereplésével sugárzott műsorhoz, azzal a különbséggel, hogy a huszonöt férfi szereplőre tekintettel több lesz a sportos feladat.

A tv2-nél korábban közölték, azt remélik, hogy az első szériánál sokkal erősebb versenyszellem jellemzi majd a folytatást; "Ez az életből fakad: a nők a háttérben, a férfiak a nyílt színen rendezik konfliktusaikat" - mondta 2003 végén a tv2 egyik munkatársa az MTI-nek. A tv2-nél ekkor az [origo]-nak azt mondták, valószínű, hogy az új műsor címe A Nagy Nő lesz.

Forrás: [origo]
Anikó

A VV2 tavaly júniusi befejezése után Anikó többször szerepelt tévéműsorokban, bulvárlapokban 2003 végén pedig a róla készült képekkel illusztrált naptár jelent meg. Bódi Sylvi, aki 2002 Playmate-je volt, tavaly szintén kiadott egy erotikus fotókkal díszített kalendáriumot.

Bódi Sylvi az idén márciusban kezdődő új Nagy Ő-től függetlenül korábban az [origo] Vendégszobájában elmondta, milyen férfira vágyik.

"Külsejét tekintve a latinos típusú fiúk tetszenek, nagyon bírom a sötét hajú, barna szemű fiúkat. De azt hiszem, a gyengéim az intelligens férfiak. Talán ez az egyik legfontosabb dolog. Legyen jó humorérzéke, legyen temperamentumos, és száz százalékban nőnek tudjam magam érezni mellette. Szóval legyen FÉRFI" - mondta a TV2 Nagy Ő-jelöltje.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről