Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Stohl helye biztos, Lilué bizonytalan az RTL Klubnál

Vágólapra másolva!
Stohl András lesz a Való Világ harmadik szériájának műsorvezetője, egyéb kérdésekről egyelőre nem nyilatkozik az RTL Klub vezetése - mondta Kolosi Péter a kereskedelmi tévécsatorna programigazgatója.
Vágólapra másolva!

Kolosi Pétert azután kérdezte az MTI, hogy a Blikk július 30-i számában azt írta, várhatóan a VIVA tévé egyik műsorvezetője, Lilu lesz a VV3 fő arca, mert Stohl András inkább az RTL Klub új, szintén ősszel induló valóságshowjában, a Survivor-ban tűnik majd fel. A Blikk információi szerint a Való Világ másik műsorvezetője, Czifra Noémi (Nóci) háttérbe szorul a harmadik sorozatban.

Kolosi Péter az MTI-vel közölte: azt, hogy Lilu az RTL Klubon lesz-e látható, sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudja. A programigazgató nem akart nyilatkozni arról, folytatnak-e tárgyalásokat új műsorvezető szerepeltetéséről, s arról sem, hogy Nóci marad-e a VV3 stábjában.

"Van információ, én pontosan tudom, hogy mi lesz, csak nem mondom meg" - jelentette ki Kolosi a VV3-mal kapcsolatos értesülésekről. A programigazgató közölte, pontosan tudják, hogy "egy termékről" mikor, és mit akarnak elmondani; ebben a pillanatban azt, hogy ki vezeti, hogyan, és milyen meglepetések lesznek a VV3-nál, még nem akarják nyilvánosságra hozni.

Lilu a Blikk értesüléséről azt mondta a lapnak, hogy a Való Világ-ról még egyáltalán nem mondhat semmit. "Hogy melyik tévében milyen szerephez jutok, egyelőre ne tudom. Csak azt mondhatom, bármilyen feladatot kapok, állok elébe" - mondta Lilu a Blikknek.

Stohl András linkekhttp://vizsla.origo.hu/katalogus/media,_hirkozles/tomegkommunikacio,_media/mediasztarok/Stohl_Andras/

Az RTL Klub korábban hivatalosan is kapcsolatba került a VIVA tévével, amelynek egyik műsorvezetője, Balázs mindkét csatornának dolgozik.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről