Danika alakítója megkérte Nika kezét

Vágólapra másolva!
A Barátok közt sorozat Berényi Danikáját alakító Váradi Zsolt házassági ajánlatott tett Nikának. A fiatal énekeslány kezét egy kiránduláson kérte meg udvarlója.
Vágólapra másolva!

Titkos szerelemre derült fény: Nika, a most 17 éves énekeslány gyengéd érzelmeket táplál a Barátok közt című szappanopera Berényi Danikáját alakító Váradi Zsolt iránt. Az egyidős fiatalok általános iskola alsó tagozata óta ismerik egymást, és bár a sors többször külön útra terelte őket, mégis mindig egymásra találtak. "Tíz éve ismerjük egymást Zsoltival. Általános iskola harmadik osztályától kezdve voltunk osztálytársak, de igazán egy kiránduláson kerültünk egymáshoz közel. Zsolti akkor ünnepélyes keretek között megkérte a kezem, és én igent mondtam. Gyakorlatilag tíz éve vagyunk házasok, csak nyitott a kapcsolatunk" - mondta nevetve a tinédzser énekeslány. "Egy időre aztán elszakadtunk egymástól, és abban az időben, amikor indult a Barátok közt, én pont az RTL Klub roadshow-jában léptem fel. Ott voltak Zsoltiék is. Hát így talákoztunk megint" - mesélte Nika.

"Komoly kapcsolat van köztünk a mai napig" - mondta Váradi Zsolt. "Amikor harmadikos voltam az Operaház gyermekkórusában énekeltem. Kirándulni mentünk Dömösre, ahol megláttam Nikát, mint Vad angyalt: piros baseballsapkában, rövidnadrágban, hózentrágerrel. Azonnal megfogott a látvány, még sosem láttam ilyen vagány csajt. Az életünk aztán külön utakon folyt tovább, addig, amíg egyszer a Barátok közt sorozatot népszerűsítettük egy bevásárlóközpontban. A szünetben elmentem vásárolni, és akkor meghallottam a hangját. Odamentem, hogy megnézzem, tényleg Nika-e az. Megelégedve láttam, gyönyörű nő cserpedett belőle, és büszke voltam, hogy ilyen fantasztikus hangja van. Már gyermekkorunkban megígértem Nikának, egyszer, az egyik születésnapján egy limuzinnal megyek érte, de hogy hova megyünk, azt nem árulhatom el. Annyi biztos, hogy csak ketten leszünk" - mondta Váradi Zsolt.