Mónika tetten éri Lórit és Esztert

Vágólapra másolva!
Ismét váratlan fordulatokra kell felkészülni a héten a Barátok közt hűséges nézőinek. Kertész Mónika rájön, hogy kedvese, Szilágyi Lóránt megcsalta őt, ráadásul egyik legjobb barátnőjével, Hoffer Eszterrel. Mónikában egy világ omlik össze, amikor saját ágyában rajtakapja a párt. Természetesen mindkettőjüket azonnal kidobja a lakásból.
Vágólapra másolva!

Amikor az RTL Klub népszerű sorozatának szívtiprója, Szilágyi Lóránt szakított szeretőjével, Hoffer Eszterrel, a lány megfenyegette, hogy beszámol szerelmes óráikról a srác kedvesének, Kertész Mónikának. A végén Eszter tartotta a száját, de most ismét félő, hogy elkotyog valamit a lánynak, ugyanis Eszter Mónikához költözik.

Lóránt teljesen kiborul a költözés miatt, ám amikor egyedül találja Esztert Móni lakásában, nem bír ellenállni a kísértésnek. Éppen Mónika ágyában szeretkeznek, amikor a lány rájuk nyit. Móni azonnal kidobja őket a lakásból. A szerelmes lány nem először szakít Lórival, ám idáig mindent megbocsátott neki, és visszafogadta. A szívtipró ezúttal is megpróbálja visszahódítani Mónikát. Eleinte úgy tűnik, hogy megint sikerrel jár, de Eszter keresztülhúzza számításait, és beolvas Mónikának.

- Szerintem, ha egy nő igazán szeret egy férfit és viszont, akkor az első rossz mozdulatból rá kell jönnie, hogy valami nem stimmel - véli a Mónikát megszemélyesítő Farkasházi Réka.

A színésznő úgy gondolja, csakugyan kegyetlenség, amit a csélcsap Lóri Mónikával művelt.

- Móni nagyon szerelmes a Szilágyi fiúba. Ezért tűrt, mindenbe beletörődött, és mindig kibékült Lórival, ha a fiú félrelépett. Ám Móni érthetően bizalmatlan Lórival. Emlékezetes, hogy kétségeit megosztotta édesanyjával, Kertész Magdival is, aki ezután álruhában Lóri nyomába eredt. Tehát mindig is gyanús volt neki Lóri, ezzel szemben Eszterben, aki az egyik legjobb barátnője, teljes mértékben megbízott. Nem csoda hát, hogy tőrdöfésként éri, amikor rajtakapja őket - tette hozzá Farkasházi Réka.