Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Popsztárokat válogat a tv2

Vágólapra másolva!
Popsztárok címmel új reality sorozat indítását tervezi a jövőben a tv2, melynek során jó hangú fiatalokat válogatnak össze egy zenekarhoz. A már korábban beharangozott friss produkciók mellett Szulák Andrea és Szily Nóra is új műsort kap - hangzott el a csatorna őszi műsorait bemutató sajtótájékoztatón.
Vágólapra másolva!

Bochkor-BorosAz október végétől sugárzásra kerülő, militáns környezetben játszódó Bázis mellett még egy reality sorozatot indít a tv2 Popsztárok címmel. A sorozathoz már most várják a jó hangú fiatalokat, a kész műsor azonban csak tavasszal lesz látható a kereskedelmi csatornán.

Szily Nóra politikamentes beszélgetős műsort ígért, Szulák Andrea pedig activityzni fog vendégeivel a képernyőn. A négy hölgy - Demcsák Zsuzsa, Csisztu Zsuzsa, Jaksity Katalin és Pánczél Andrea - által vezetett reggeli magazin, a Jó reggelt, Magyarország! új helyszínről, az RTL Klub Reggelijéhez hasonlóan egy bevásárlóközpontból, a szeptember végén megnyíló Mammutból jelentkezik.

A nézők reakciót még láthatóbbá szeretné tenni a tv2, ezért az ország öt pontján "Szóljon bele!" felirattal kamerákat helyeztek el, melyek egy telefonhívásra néhány percre bekapcsolódnak, így tudnak üzenni a televíziónak a nézők.

Ügyeletes kórház és Pokoli történetek címmel dokumentumfilm-sorozatokat is sugároz ősztől a tv2. Előbbi a budapesti Baleseti Intézet mindennapjait dolgozza föl, utóbbi Vujity Tvrtko riporter szélsőséges körülmények közt forgatott riportjaiból áll. A Pokoli történetek első, október végén adásba kerülő része egy Afganisztánban élő magyar állampolgárról szól.

A már elindult új őszi műsorok - Kapcsoltam, Nincs kegyelem, A leggyengébb láncszem - mellett hamarosan látható lesz az RTL Klubtól átigazolt Boros Lajos és Bochkor Gábor show-ja is, melynek állandó vendége egy mongol fiú és egy beszélő madár lesz.

A csatorna szerződést kötött a budapesti Új Színházzal, melynek értelmében a tv2 anyagilag támogatja a színházat, és az évad három előadását is műsorra tűzi.

Korábban:
Megkezdődött a kiképzés a tv2 Bázisán
Csiszár Jenő a leggyengébb láncszem
Minden hétköznap lesz Kapcsoltam!
Pokoli történetek, kegyetlen vetélkedő a tv2-n

[origo]

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről