Találkozások Claudiával és Sylviával

Vágólapra másolva!
Az RTL Klub Találkozások című sztármagazinjának két új műsorvezetője Liptai Claudia és a tv2-ről ismert Bartha Sylvia lesz. Az eredeti műsorvezetők közül Nagy Sándor marad Claudia és Sylvia mellett, Köves Andrea és Gyetvai Éva elköszön a képernyőtől.
Vágólapra másolva!

A Westel és az RTL Klub májusban indította el a Találkozások című sztármagazint. A három műsorvezető közül Nagy Sándort már sokan ismerhették a Magyar Televízió és a Z+ képernyőjéről. Gyetvai Éva modell az akkor futó Első generáció friss arca volt, Köves Andrea újságíró pedig Sopronról érkezett. A néhány hónapot megélt csapat összeállításán ősztől változtat az RTL Klub: Nagy Sándor marad, de a lányok helyett Liptai Claudia és Barta Sylvia vezeti tovább a sztármagazint.

Az RTL Klub avval indokolta meg a döntést, hogy sztároknak sztárokkal kell beszélgetniük, mert így a néző számára hitelesebbek az apróbb-nagyobb pletykák, hírek, s ettől a nézettség is emelkedhet. Kurucz Péter főszerkesztő telefonon közölte Köves Andreával és Gyetvai Évával a csatorna döntését. Gyetvai Éva szerint az új műsorvezetők személye önmagában is új nézőket vonzhat. A szőke modell nem atda fel korábbi munkáját, továbbra is reklámfilmekkel foglalkozik, de lehet, hogy készít még riportokat a Találkozásoknak.

Liptai Claudia örül az új megbízásnak; már forgatják is vele a változást beharangozó reklámokat. Bartha Sylviát, a tv2 meteorológusát még szerződés köti a csatornához, így saját arcával egyelőre nem szerepelhet az RTL Klub reklámjaiban. Augusztus 21-én, a műsor újraindításakor csupán Claudiával találkoznak a tévénézők, Sylvia később csatlakozik a Találkozásokhoz.