Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Rossz ötlet önvezető taxiban szexelni

cruise robottaxi önvezető autó
Órákba tellett, mire sikerült elimádkozni az útból a robottaxis blokádot
Vágólapra másolva!
Nem lesz privát a móka, hiába nincs sofőr az autóban.
Vágólapra másolva!

Jó eséllyel elsőre sokakat meglepő, bár jobban belegondolva borítékolható jelenségről számolt be a The San Francisco Standard, egyre többen használják magányosan vagy párosan szexuális aktusokra a városban tesztelt Cruise önvezető taxikat.

Eddig leginkább ellenérzések és ijesztgetések miatt kerültek a hírekbe a Cruise robottaxijai. A képen a tavaly júniusi „taxisblokád" látható, üzemzavar miatt egy helyen feltorlódtak a járművek, egyes járókelők már attól tartottak, hogy megvadulnak és mindenkit elgázolnak Forrás: seansinha / Reddit

A Cruise felhasználási szabályzata közvetlen szövegezéssel nem tiltja a járműveiben való szexet, pusztán azt írja elő, hogy az utasoknak nem szabad indokolatlan piszkot hagyniuk maguk után, azonban a beszámoló hatására felmerült a praktika közvetlenül betiltása. Emellett a vállalat kiemelte, hogy biztonsági okból kamerák rögzítik a fuvarok során az utasteret, amire egyértelműen fel van hívva az utazóközönség figyelme.

A kiadvány több a Cruise robottaxikban már szexelt nővel és férfivel is beszélt, akik eltérő válaszokat adtak a miértre: egyesek csak nagyon fel voltak ajzva és nem tudtak uralkodni magukon, másokat pedig az exhibicionizmus és a tilosban járás is vonzott. A kocsik nem csak kamerákkal vannak felszerelve, de a szélvédőik sem sötétítettek, így a bennük szexelőket még akkor sem rejti el semmi teljesen a forgalom és a járókelők elől, ha próbálnak diszkrétek lenni.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről