Futókra szabta az óráit az Amazfit

Amazfit Cheetah és Cheetah Pro
Vágólapra másolva!
A Cheetah és a Cheetah Pro az Amazfit első olyan okosórái, amelyeket kifejezetten futóknak készítettek.
Vágólapra másolva!

Az Amazfit Cheetah és Cheetah Pro a márka első olyan okosórái, amelyeket kifejezetten futóknak szánt. Ezért a MaxTrack nevű, kétsávos GPS-antennát is beépítették, ez 99,5 százalékos pontosságúra emeli a helymeghatározást, mivel közel minden műholdjelet tud fogni, az interferenciát pedig csökkenti, amit fák vagy magas épületek okoznak. Hat műholdrendszert kezel, és futóútvonalakat is tud importálni az óra mindkét verziója.

Amazfit Cheetah és Cheetah Pro Forrás: Amazfit

A Zeep Coach AI-alapú edzéstervet ad versenytípustól függetlenül, és a viselő teljesítményéhez alkalmazkodik. Előfizetős AI-chatbotot is ígérnek. Az óra követi a pulzust, a véroxigénszintet, az időt, távolságot, tempót, az adatok átküldhetőek külső appokba (Strava, Adidas Running), több sportot pedig automatikusan felismer. Van zenelejátszás, Bluetooth-alapú hívások, Amazon Alexa hangparancsok és 440 mAh-s akku, 14 napos üzemidővel.

Könnyített, szénszállal megerősített polimer házba csomagolták az 1000 nit fényerejű AMOLED-kijelzőt, amely 1,39 vagy 1,45 hüvelykes, 454 x 454 vagy 480 x 480 felbontással. Létezik titán kivitel is a Pro modellből. A vételárak 230 és 300 euró magasságából indulnak.