Mobilok kettévágására is megfelel az ipari papírvágó

okostelefon ipari papírvágó
Lenyűgözően tisztán vágta kettő az ipari papírvágógép az okostelefont
Vágólapra másolva!
Szerencsére nem gyulladt ki a rossz helyen felejtett telefon akkuja.
Vágólapra másolva!

Nem kell egyéni kísérleteket végrehajtaniuk az okostelefonok belsejére kíváncsiaknak, jó néhány csatorna van a YouTube-on, amelyek házigazdái fogyasztóvédelemre hivatkozva készülékeket szednek szét vagy törnek össze. Egy ideje már a mobilok belsejét feltérképező röntgenfelvételek sem szokatlanok, azonban ez nem jelenti azt, hogy kifújt volna a lehetséges perspektívák tárháza.

My coworker left his phone under the industrial paper cutter.
by u/hecht0520 in Wellthatsucks

A napokban egy redditező váratlan gyöngyszemmel állt elő, megosztott két fotót a kollégájának ipari papírvágógéppel kettévágott mobiljáról. Sejthetően baleset történt, elemlámpaként használták egy probléma diagnosztizálásakor, a papírvágó elindításakor pedig a rendkívül strapabíró és több száz kilogramm súllyal lefelé haladó kés alatt maradt, ami guillotine módjára kettéhasította a telefont.

A főnök nem volt lenyűgözve a mutatványtól, szerencsére az Li-Ion akku megsértése ellenére nem történt tűzeset, és mindenkit lenyűgözött a vágás tisztasága. Az eset rámutat arra, hogy az efféle ipari gépek közelében a munkáltatók miért szokták megtiltani a mobilozást, az elvont figyelmű dolgozók egy szempillantás alatt horrorisztikus balesetek áldozataivá válhatnak

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!