Még több meztelenség és erotika lesz a Twitchen

kaitlyn siragusa amouranth twitch
Pillanatkép Kaitlyn „Amouranth” Siragusa egyik fürdőzős közvetítéséből
Vágólapra másolva!
Lazított a szabályain a legnagyobb élő közvetítéses szolgáltatás.
Vágólapra másolva!

Ugyan az Amazon tulajdonában lévő Twitch oroszlánrészt továbbra is a videójátékok élő közvetítéséről szól, azonban már a felemelkedésének a kezdetén megjelentek rajta a testük mutogatásából élni kívánó streamerek. Ellenük mostanáig teljesen hasztalanul küzdött a szolgáltatás, kreatív trükkökkel mindig tudtak úgy és olyat mutatni az érintettek, hogy technikailag ne sértsék a felhasználási feltételeket.

Pillanatkép Kaitlyn „Amouranth” Siragusa egyik fürdőzős közvetítéséből, ő találta fel a műfajt a Twitchen Forrás: Amouranth / Twitch

Most a Twitch beadta a derekát, lazított a meztelenséggel és erotikával kapcsolatos, rendkívül zavaros és átláthatatlan eddigi szabályain. Pornográfiát, továbbá kivillanó elsődleges és másodlagos nemi jellegeket továbbra sem lehet közvetíteni, de például vetkőzésre és dörgölőzésre utaló mozdulatokkal megspékelt erotikus táncok, vagy a kívánt testrészeket felöltözött állapotban is szándékosan kiemelő ruhadarabok már megengedettek, plusz a véletlennek tűnő villantásokért sem jár majd kitiltás.

Kapcsolódó érdekesség, hogy újabban a topless streamelés a legújabb divat a Twitch bizonyos köreiben. Ilyenkor úgy mutatják magukat a streamerek, hogy éppen csak ne látszódjanak be a kamera képébe a mellbimbóik, ezzel sem kezd semmit a szolgáltatás.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!