Elképesztő újítások érkeztek a régebbi iPhone-okra is

apple iphone journal ios
Régimódi naplóvezetésre próbálja rávenni a Journal alkalmazás a felhasználókat
Vágólapra másolva!
Az új iOS 17.2 alatt gyorsabban tölthetővé váltak vezeték nélkül az iPhone 13 és újabb mobilok is.
Vágólapra másolva!

Elérhetővé váltak az Apple támogatott termékeihez a legújabb ütemterv szerinti szoftverfrissítések, többek közt az iPhone, az iPad, a Mac, továbbá a Watch termékek gazdái is telepíthetik már az eszközeikre a legújabb biztonsági és funkcionális javításokat.

Régimódi naplóvezetésre próbálja rávenni a Journal alkalmazás a felhasználókat Forrás: Apple

A frissítések által hozott újdonságok közül kiemelhető, hogy az iPhone 13 és újabb mobilok támogatni kezdték az akár 15W teljesítményű Wireless Qi2 vezeték nélküli töltést, az új Journal naplózó alkalmazás pedig a mentális egészségük javítása érdekében az élményeik rendszeres leírására invitálja a mobilozókat. A naplóbejegyzésekhez például földrajzi helyek és fotók is csatolhatóak, a leírt tartalmak elzárhatóak a fürkésző tekintetek elől.

Említésre méltó még, hogy az iPhone 15 Pro mobilokon elérhető fizikai akciógombhoz már fordítási funkció indítása is rendelhető, ugyanezekkel a modellekkel pedig az Apple Vision Pro headsetre szánt térbeli videók is rögzíthetővé váltak. Emellett egyes talán örülnek majd az időjárás app új widgeteinek, vagy hogy egy nyílra rákoppintva megtekinthetik a csevegésekben az első olvasatlan üzenetet.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!