Már felújított telefonok is kaphatóak a Telekomnál

apple iphone 11 pro
Apple iPhone 11 Pro
Vágólapra másolva!
A magyar szolgáltatók közül az elsőként vezette be a lehetőséget.
Vágólapra másolva!

Az elmúlt években világszerte folyamatosan nőtt a használt okostelefonok iránti érdeklődés, az elmúlt két év gazdasági nehézségei pedig hatalmas lökést adtak a piacnak. Ennek megfelelően már hazánkban is több olyan kereskedő van, amely megkezdte a hivatalosan felújított készülékek értékesítését, a héten pedig a szolgáltatók közül az elsőként a Telekom is csatlakozott hozzájuk.

Régebbi prémium mobilokat kínál felújítva a Telekom Forrás: Apple

A szolgáltató kizárólag „A+ prémium minősítésű" felújított készülékeket kínál, azaz olyan régebbi prémium mobilokra kell gondolni, amelyek esztétikailag újszerű állapotban vannak. A Telekom egy év szavatosságot vállal az eszközökre, az akkumulátoraik a névleges kapacitásuk legalább 85 százalékát hozzák. A felújítási folyamat során átfogó tesztelés mellett fertőtlenítés, biztonságos adattörlés, továbbá szoftverfrissítés is történik.

A Telekom szerint a felújított mobil vásárlása egyrészt környezetbarát megoldás, másrészt pedig a vevők megbízható forrásból és kedvező áron juthatnak hozzá a mai napig kiváló készülékekhez.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!