Felrázhatja a játékszériát a Far Cry 7

far cry 5 ubisoft videojáték
Far Cry 5
Vágólapra másolva!
Másik játékmotort és időérzékeny fő sztoriszálat kaphat a következő rész.
Vágólapra másolva!

Erősen elfáradt az elmúlt évtizedben az Ubisoft nyílt világú Far Cry sorozata, a harmadik rész óta kisebb jelentőségű változtatásoktól eltekintve lényegében ugyanazt a játékmenetet kínálja. Az Insider Gaming a napokban belsős értesülésekkel állt elő, amelyek alapján a várhatóan 2025 őszén megjelenő hetedik rész sokkal feszesebbé válhat.

Az év elején érkezett hírek szerint a Far Cry 5 után a hetedik rész is Észak-Amerikában játszódhat, konkrétan Alaszkáról volt szó Forrás: Ubisoft

A Project Blackbird néven fejlesztett játékban a Sons of Truth nevű összeesküvés-elméletes csoport lesz az ellenséges erő. A játékosoknak 24 valódi órának megfelelő 72 játékbeli órájuk lesz a csoport lekapcsolására, miközben az általa elrabolt családtagjaikat is meg kell menteniük, amennyiben a lehető legjobb befejezésre vágynak. A családtagok megmentése szabadon választott sorrendben történhet.

A szériától szokatlan időlimit mellett egy vallatási játékmechanikával is újíthat a Far Cry 7, ennek során elfogott ellenfelekből kell információkat kicsikarni, miközben azok megpróbálhatnak megszökni, megtagadhatják az együttműködést, továbbá hamis információkkal próbálhatják félrevezetni a játékost.

Végül érdekes, hogy a Far Cry 7 állítólag elbúcsúzott az eddig használt Dunia játékmotortól, helyette az eredetileg a The Divisionhöz készített Snowdrop Engine hajtja.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!