Már dolgoznak a Cyberpunk 2077 folytatásán

cyberpunk
Vágólapra másolva!
Emellett pedig élőszereplős adaptációt kaphat a kiválóan fogyó sikerjáték.
Vágólapra másolva!

Minden idők egyik legnagyobb visszatérését produkálta a közel két éve siralmas állapotban kiadott Cyberpunk 2077-tel a lengyel CD Projekt, az alapjátékhoz a napokban befutott 2.0-s frissítéssel és a remek Phantom Liberty fizetős kiegészítővel végre olyan állapotba került, mint amilyenben meg kellett volna jelennie. Pontosabban PC-n és jelenlegi generációs konzolokon ez a helyzet, a PlayStation 4 és Xbox One verziók menthetetlennek bizonyultak, meg sem jelent rájuk a nagy javítás és a DLC.

Az adaptáció híre kapcsán azonnal felmerült a kérdés, hogy a játékban szereplő Keanu Reeves és Idris Elba vajon feltűnnek-e majd benne Forrás: CD Projekt

Ennek ellenére a CD Projekt nem panaszkodhat, tájékoztatása szerint a Cyberpunk 2077 eladásai átlépték a 25 millió kópiát, messze gyorsabban fogy, mint annak idején a stúdiónak a világhírnevet meghozott The Witcher 3: Wild Hunt. Ennek megfelelően megkezdődött már a munka a folytatásán, bár egyelőre csak koncepcionális szinten, így nagyon messze van még a következő rész megjelenése.

A távolabbi jövőre vonatkozó terveknél tartva a CD Projekt élőszereplős adaptációt is kíván készíttetni a Cyberpunk 2077-ből, ebben az Anonymous Content produkciós cég lesz a partnere, amelynek ismertebb projektjei közül kiemelhető a Mr. Robot, a Törvény nevében, továbbá a Visszatérő. Egyelőre nem világos, hogy mozifilm vagy tévésorozat lesz-e a feldolgozás, jelenleg vezető forgatókönyvíró után kutatnak a felek, azaz nagyon korai stádiumban van a projekt.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!